2777
2789
عنوان

فسنجون+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 90 پست

تاحالا فسنجون درست کردی بااین مقدارگردو؟

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

اسی یکم خسیس نیستی😅😅از نوع گردو ریختن تو خورشت و ندادن عکست گفتم 😑😑اخه مگه یه عکی چقدر حجم میبره ...

یک تاپیک دیگ عکس دادم عکسای من حجمشون زیاده با این گرونی نت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ک فسنجون نیست ...اسمش مرعابی و۶تا گردو...

یه کاسه باید بریزی...برا ۴نفر...یه کاسه پر اسیاب شده...براهمینم میگسم جز عذاهای گرونه

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

ایسگامون کردی؟تو فقط بگو چجوری با ۶ تا گردو فسنجون پختی؟

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

چرا باید عکسات حجمشون زیاد باشه مگه با بقیه چه فرقی داره چن مگابایته هرعکس؟

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
این ک فسنجون نیست ...اسمش مرعابی و۶تا گردو... یه کاسه باید بریزی...برا ۴نفر...یه کاسه پر اسیاب شده. ...

ما تو صبونه نفری ۱۰ تا میخوریم ن اینک بخام بگم پولدارما ن اصلنم نیستم ولی اخه ۶ تا واسه فسنجون واقن کمهههههههه

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
این ک فسنجون نیست ...اسمش مرعابی و۶تا گردو... یه کاسه باید بریزی...برا ۴نفر...یه کاسه پر اسیاب شده. ...

وای گرمیش ادمو میگیره جوشارو چیکار میکنین خداروشکر ک من درست نمیکنم 😅😅

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

یه پیشنهاد

بادام زمینی بشدت فسنجون را خوشمزه میکنالبته من وایه دو نفر، 5 تا گردو 10 تا بادوم زمینی میزنم

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
من با گوشت گوسفند درست میکنم اول گوشت و پیازساطوری شده رو خیلی کم تفت میدم با شعله کم و در بسته در ...

من اول باره پختم انقد بهم گفتن خسیس ازین به بعد تعدادگردو بیشتر میزنم

رب انارچقدر خوبه؟

میشه ۶تا گردوی چاق بزنی ولی ۴تا تیکه متوسط هم مرغ یا مرغابی میزدی که یه کاسه خورش بهت بده واسه یه وع ...

باور کن یه کاسه خورشت نمیده ۶ تا گردو نهایت نصف لیوان 😐😐😐😐

وای گرمیش ادمو میگیره جوشارو چیکار میکنین خداروشکر ک من درست نمیکنم 😅😅

منن اصلن درس نکردم تو زندگی متاهلی شوهرم دوس تداره

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
ما تو صبونه نفری ۱۰ تا میخوریم ن اینک بخام بگم پولدارما ن اصلنم نیستم ولی اخه ۶ تا واسه فسنجون واقن ...

من برا چشیدن مزه فسنجون در حال پخت به  اندازه ده تا گردو رو تست میکنم میخورم😂😂😂😂😂😂

خدایا معجزه کن برام 😔
من برا چشیدن مزه فسنجون در حال پخت به  اندازه ده تا گردو رو تست میکنم میخورم😂😂😂😂😂😂

والا😂😂😂😂