2777
2789
عنوان

فسنجون+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 90 پست
خیلی حجمش بالاس اینترنتم تموم میشه توضیح دادم دیگه ببخشید نوشتم عکس اخه لانم عکس ماهی دادم

😲😲😲😲😲

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خورشت بدون پیاز نمیشه که یه پیاز درسته بنداز تو خورشت اخرسر بردار طعمش به خورشت میره پیاز داغ دیگه&n ...

من معمولا مرغشو جدا نیم پز میکنم با پیاز بعد پیازو در میارم مرغ و آبشو میریزم تو گردوها

پیاز داغ ولی نمیزنم اصلا

🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یکم خسیس نیستی😅😅از نوع گردو ریختن تو خورشت و ندادن عکست گفتم 😑😑اخه مگه یه عکی چقدر حجم میبره ک میگی نتم تموم میشه الانم عکس ماهی دادم😅😅

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
سلام عزیزم  من هنوز یه امیدهایی دارم پدرشوهرم باغ گردو داره😅

سلام گلم❤

ان شاءالله همیشه امید داشته باشی ❣❣

پدرشوهرت مهمون قبول نمیکنه😉😄

بیام کمکتون گردو چینی....

یکی میچینم دوتا میخورم به این شرط میام🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
راستشو بخوای ماهم خونه مادر پدرامون میخوریم فقط 

آره والله شرایط واسه همه سخت شده😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من با گوشت گوسفند درست میکنم

اول گوشت و پیازساطوری شده رو خیلی کم تفت میدم با شعله کم و در بسته در حدیکه پیازا سبک بشن. با دوقاشق روغن و یه قاشق چایخوری رب گوجه که رنگ خورشتم قهوه ای بد رنگ نشه

بعد گردو ها رو اضافه میکنم و چند ثانیه هم میزنم و دولیوان آب سرد میریزم تا ۵ ساعت. هر ساعت کمی اب یخ اضافه میکنم تا آبش خشک نشه. یکساعت آخر هم ادویه و نمک و رب انار

برای دووعده ۵۰ تا گردو میشکنم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
فدات شم عزیزم قدمت بر چشم⁦❤️⁩

چشمات سلامت نازنینم💜💚💛

قربووووون محبتت💋💋💋

خب من 6تا گردو زدم همش!!مثل بقیه خورشتاس اینم  کیلویی 130 هست اینجا گردو

۶ تا گردو؟😐😐😐

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.