2777
2789
عنوان

فسنجون+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 90 پست

منم فندوق گاهی قاطی میکنم

ولی همیشه دوسه قاشق پر کنجد پودر شده هم میزنم خیلی خوب میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خرمالوی من وسط این گردوها گم شده ..کوووو!؟

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من مامانم میگه نفری یه ملاقه سوپ خوری گردو کافیه

کلا فسنجون غذای بی برکتیه و هرچی درست کنی کمه باز

دفه اخر به ازای هر نفر ۱ملاقع ریختم

۴تا ملاقه هم اضافی

۶نفر بودیم کلا

۳تا تیکه هم مرغ

ما مرغ رو ریش ریش میکنیم واسه فسنجون

بعد حتی یه قاشق هم اصافه نیومد ازش😐

دوباره میسازمت💪

والا خدا کنه شوهر من اینجور زنا رو نبینه وگرنه حتما طلاقم میده😩😩🥴

حالا من خودم خیلی صرفه جوعم

ببین این چیه که من دیگه بهش عبطه خوردم

من مثلا روغنم تموم شه برعکس یه روز میذارم بمونه تا یه قاشق مربا خوری ازش جمع بشه 

استفاده کنم ازش😂

دوباره میسازمت💪

حالا من مامانم میگه نفری یه ملاقه سوپ خوری گردو کافیه کلا فسنجون غذای بی برکتیه و هرچی درست کنی کمه ...

ریش ریش ظاهرش بد نمیشه؟؟

یه جوریه ریش ریش 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
حالا من مامانم میگه نفری یه ملاقه سوپ خوری گردو کافیه کلا فسنجون غذای بی برکتیه و هرچی درست کنی کمه ...

بی برکت نه...۷وشمزهههههه🤤🤤🤤🤤🤤

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
ریش ریش ظاهرش بد نمیشه؟؟ یه جوریه ریش ریش 

اخه ما رب انار خیلی تیره میزنیم بهش

ظاهرش به تفکیک مشخص نیس

ولی یه بار فسنجونه شمالیا رو خوردم دیدم دودی درست میکنن آلو بخارا هم میریزن مرغ هم تیکه های بزرگ

اونم خیلی خوشم اومد

دوباره میسازمت💪

حالا من خودم خیلی صرفه جوعم ببین این چیه که من دیگه بهش عبطه خوردم من مثلا روغنم تموم شه برعکس یه ...

جدی؟؟چه حوصله ایی داری بنداز بره مگه اون‌ی قاشق ب کجا میرسع😆😆

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
اخه ما رب انار خیلی تیره میزنیم بهش ظاهرش به تفکیک مشخص نیس ولی یه بار فسنجونه شمالیا رو خوردم دید ...

نوش جان💚

کلا رب انارش باید زیاد باشه😍😋وای

اره  گفتم اونم یک قاشق بنظرت گردوهام کم نزدم 6تا هست چاق بودن البته

یکم کمه باید اب کمتر میریختی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب