2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا خدا سزای دل سوزوندن رو میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 38 پست
اصلا شک نکن .ولی ن بخاطر هرچیز الکی ک ما شاید حق نداشتیم ناراحت بشیم ازش ...امان از حرفی ک تحقیر وته ...

خداروگواه میگیرم بارها همه اینارو سرم اوردن و من فقط لاللللل در عجب از این همه جسارت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭بخدا روحمو کشتن

قویی بازمیدون خالی نکن اونامسخره میکنن اذیت میکنن اسی بشی بری توبجنگ نزار برسن ب خواستشون

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜

چرا انقدر حرفاشون برات مهمه؟ ما مسئول طرز فکر آدما نیستیم. انقدر شخصیت مهمی هست که مسخرت کنه بهت بربخوره؟. یکم برای خودت ارزش قائل باش. قرار نیست ما مورد پسند آدمای دورو برمون باشیم

من خیلیارو دیدم دل شکوندن و تاوان دادن 

خداروگواه میگیرم بارها همه اینارو سرم اوردن و من فقط لاللللل در عجب از این همه جسارت

آره تو زندگی منم بودن اینجور آدما واقعا یه حرفایی بهم زدن که درجا خشکم زده زبونم قفل کرده بود ولی خدا جوابشونو داد 

نمیدونم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

واقعا خواهری.برام میگی اروم بشم

خاله من یه دختریو ازش تحقیق کرده بودن بدشو گفته بود الان سه ساله هرکی میاد خواستگاری دخترش از مرحله تحقیق برمیگردن

عموم و چند نفر دیگه  اومدن دادگاه علیه مامانم به نفع بابام شهادت دروغ دادن عموم تصادف کرد کور شد بابام ورشکست شد همه ی پولایی که از مامانم گرفته بود به باد رفت

خاله ام یه خانومی که مطلقه بود و دوباره ازدواج کرد و لباس عروس  پوشید رو مسخره کرد الان پسرش یه خانوم مطلقه گرفته(مطلقه بودن گناه نیس طرز فکر خالم اینطور بود) 

و 

و 

و... 

خاله من یه دختریو ازش تحقیق کرده بودن بدشو گفته بود الان سه ساله هرکی میاد خواستگاری دخترش از مرحله ...

خداکنه منم ببینم اروم شم.خودم نمیتونم حقمو بگیرم.سپردم به خدا

چرا انقدر حرفاشون برات مهمه؟ ما مسئول طرز فکر آدما نیستیم. انقدر شخصیت مهمی هست که مسخرت کنه بهت برب ...

نه اما اگه شوهرت هم با اونا باشه و حتی با اونا لشینه مسخره ات کنه سخته.به حدی که زندگی ادم ویران بشه..امیدوارم خواهر

قویی بازمیدون خالی نکن اونامسخره میکنن اذیت میکنن اسی بشی بری توبجنگ نزار برسن ب خواستشون

بریدم دیگه.داتا جوری بزرگ شدم از بحث پرهیز کنم و اونا مدام پرروتر میشن.و منم فقط سکوت .چون فریادم جایی نمیرسه.تنها راهم طلاقم.واقعا سخته..شرایطشو ندارم اما بریدم

نه اما اگه شوهرت هم با اونا باشه و حتی با اونا لشینه مسخره ات کنه سخته.به حدی که زندگی ادم ویران بشه ...

من اوایل ازدواجم شوهرم از اینکارا میکرد منم مینشستم باهاشون میخندیدم الان تاپیکت خوندم یادم اومد خندیدم واقعا چقدر باحال بودم عین خیالم نبود ولی بعدها دیگه بهم احترام گذاشتن. کم کم خجالت کشیدن😂ول کن بابا مینشستم ماتم میگرفتم نفرین میکردم که خودم هلاک میشدم. یاد بگیر حرفای آدما برات مهم نباشه خودت باش