خیلی خواهر شوهرم ادیتم میکنه.و شوهرمم پشتم که نیست بماند عین خاله زنکا حتی اونا هر مسخره ای میکنن با اونا همگام میشه و مسخره ام میکنه.منکه جدا میشم.اما واقعا عدالتی هست؟؟؟؟
نه طلاق یعنی چی قویی باش اون اخرین راهه سکوت بهترین جواب میسوزن وقتی سکوت میکنی حواسش هست میشنوه صبر ...
اخه حمایت نمیشم که توان صبر داشته باشم.همسرم با اوناست.حتی بهم گفته کتکت هم زدن حق جواب دادن نداری.میگم پس خودت بگو اینکاررو نکنن.میگه ساکت تو حق نداری درباره اونا حتی صحبت کنی.بخدا با همینطوری.میگم پس شخصیت من چی
اره ولی کل زندگبم اونا تصمیم گیرنده هستن.خودم هیچ کاره ام
اجازه نده فکر نکن جدا شی همه چی حله. تو دنیا ما خودمون حدو حدود طرف مقابل مشخص میکنیم.خودتم مشکل داری به شوهرت بگو صورت خوبی نداره یه مرد زنش مسخره کنه. واقعا زشته. توهم چندبار تو جمع خودتون مسخرش کن میشینه سرجاش. محکم باش اجازه نده جات تصمیم بگیرن. از چیزی خوشت نمیاد بگو دوست نداری کسی نمیتونه مجبورت کنه. قهر و دعوا راه ننداز محترمانه به شوهرت بگو. بخاطر دیگران هیچوقت با شوهرت دعوا نکن. شوهرت باید بدونه تو زندگی مشترکتون شما دوتا باید تصمیم نهایی بگیرید.اصلا فکر نکن سرشون بیاد تاثیری رو زندگیت داره
اجازه نده فکر نکن جدا شی همه چی حله. تو دنیا ما خودمون حدو حدود طرف مقابل مشخص میکنیم.خودتم مشکل دار ...
بارها گفتم .بخدا حتی دستاشو میزاره تو گوشش میگه ساکتتتتت...من نمیخام مسخره اش کنم..از شخصیتم به دوره.بخدا بارها گفتم زن و شوهر برا هم میمونن و باقی حرفا اما بخدا حتی سرشو نمیاره نگام کنه.عقدهم هستیم.