2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا خدا سزای دل سوزوندن رو میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 38 پست
بریدم دیگه.داتا جوری بزرگ شدم از بحث پرهیز کنم و اونا مدام پرروتر میشن.و منم فقط سکوت .چون فریادم جا ...

نه طلاق یعنی چی قویی باش اون اخرین راهه سکوت بهترین جواب میسوزن وقتی سکوت میکنی حواسش هست میشنوه صبرداشته باش

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه طلاق یعنی چی قویی باش اون اخرین راهه سکوت بهترین جواب میسوزن وقتی سکوت میکنی حواسش هست میشنوه صبر ...

اخه حمایت نمیشم که توان صبر داشته باشم.همسرم با اوناست.حتی بهم گفته کتکت هم زدن حق جواب دادن نداری.میگم پس خودت بگو اینکاررو نکنن.میگه ساکت تو حق نداری درباره اونا حتی صحبت کنی.بخدا با همینطوری.میگم پس شخصیت من چی

اخه حمایت نمیشم که توان صبر داشته باشم.همسرم با اوناست.حتی بهم گفته کتکت هم زدن حق جواب دادن نداری.م ...

خداداره میبینه خدانمیذاره حق مظلوم خورده بشه صبروسکوت پیشه کن به شوهرت کم محلی کن بفهمه کارش اشتباست

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
اره ولی کل زندگبم اونا تصمیم گیرنده هستن.خودم هیچ کاره ام

اجازه نده فکر نکن جدا شی همه چی حله. تو دنیا ما خودمون حدو حدود طرف مقابل مشخص میکنیم.خودتم مشکل داری به شوهرت بگو صورت خوبی نداره یه مرد زنش مسخره کنه. واقعا زشته. توهم چندبار تو جمع خودتون مسخرش کن میشینه سرجاش. محکم باش اجازه نده جات تصمیم بگیرن. از چیزی خوشت نمیاد بگو دوست نداری کسی نمیتونه مجبورت کنه. قهر و دعوا راه ننداز محترمانه به شوهرت بگو. بخاطر دیگران هیچوقت با شوهرت دعوا نکن. شوهرت باید بدونه تو زندگی مشترکتون شما دوتا باید تصمیم نهایی بگیرید.اصلا فکر نکن سرشون بیاد تاثیری رو زندگیت داره 

اجازه نده فکر نکن جدا شی همه چی حله. تو دنیا ما خودمون حدو حدود طرف مقابل مشخص میکنیم.خودتم مشکل دار ...

بارها گفتم .بخدا حتی دستاشو میزاره تو گوشش میگه ساکتتتتت...من نمیخام مسخره اش کنم..از شخصیتم به دوره.بخدا بارها گفتم زن و شوهر برا هم میمونن و باقی حرفا اما بخدا حتی سرشو نمیاره نگام کنه.عقدهم هستیم.

خواهر تازه اون کم محل میکنه.

ضعف گرفته دوباراخم کنی وکم محلی کنی سخت بگیری دفعه سوم درست میشه

من جرات جواب دادن ندارم.از اول درخانواده جوری بزرکم کردن ساکت باشم ابروریزی نشه.خیلی بده

منم مثل شما بودم عزیزم،اختلاف فرهنگی داریم زمین تا آسمون ولی مثل خودشون رفتار کردمو میکنم،خدا رو شکر دیگه یه کم البته خیلی ناچیز درست شدن