2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 158 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس چرا بعضی وقتا دیر سین میکنه ۹۰ درصد  من باید پیام بدم و وسط چت میره

چون بچه هست اونم..چیزی از ارزش و وقت گذاشتن برا کسی نمیفهمه

تعطیل🚫                                                                                 
اسی نگفتم ناراحت شی برادر من ولی چند وقت نرو ببین سراغتو میگیره بعد چرا حرفتو رک نمیزنی بگو ببین پیا ...

میگ باشه اما خیلی هم بهتر شده  اما  اینک الان آنلاین داره با کی حرف میزنه یا تا پیام میده از صفحه چت میره بیرون اذیت میکنخ

حرفتوبهش بزن بگو من اویزون نیستم ک همچین رفتاری داشته باشی دیرسین کنی یاهرچیزدیگه ی اگ کارداری یا با ...

بهش گفتم میگ من سریع نیستم جواب همه رو بدم در یک لحظه

الان میگی چیکار کنم

بنظر من تو هر رابطه ای چه عشق چه دوست داشتن چه وابستگی(اینا با هم فرق دارنا)

باااااااید اولویت خود شخص باشه نه طرف مقابل یعنی برا خودت ارزش قائل شو اگه دیدی نمیکشی داری دور از جون خرد میشی یا بگو که اصلاح شه یا بیا بیرون از رابطه

اینو بهت یادآوری کردم چون اون دخترم داره همین کارو برا خودش انجام میده

یه نکته دیگه اینکه گیر نده بش چرا آنی تا۳ چرا پیام ندادی اون داره تو رو می شناسه گیر الکی و بچه بازی و بیقراری زدش میکنه ولی نشون بده هواشو داری

اگرم منتظر نوبتی پی ام دادنید این کار بچه گانه ای هست توجیح اش کن منم گاهی منتظر پیامتم و خوشحال میشم وقتی ازم خبر بگیری

برای همین پرسیدم چه گیری. اگه گیرش این باشه که چرا دیر جواب میدی اصلا ناراحت نمیشم و کاملا هم بهش حق ...

گفت منم اذیت میشم از این اذیت شدنت اما دارم با دوستام حرف میزنم

تو هم سن پسر من هستی..یه سال هم کوچیکتر من جای مادرت میدونم حست گذرا هست  اونم بچه هست چی میف ...

ازدواج الان ن ولی آینده میخوام الان باهام باشه

اینک دوست باشیم شاید با یکی دیگ جدی شد

بنظر من تو هر رابطه ای چه عشق چه دوست داشتن چه وابستگی(اینا با هم فرق دارنا) باااااااید اولویت خود ...

چی بشه ک پیام بده  اما میگم وقتی میخواد باید  بیشتر  میام بده

چی بشه ک پیام بده  اما میگم وقتی میخواد باید  بیشتر  میام بده

داداش من معیارت پیام نباشه اگه بخوادت پیامم نده میفهمی

اگه واقعا پیامش خوشحالت میکنه بگو بهش دوس دارم آنلاین شم پیام داده باشی بم این خیلی خوشحالم میکنه

ازدواج الان ن ولی آینده میخوام الان باهام باشه اینک دوست باشیم شاید با یکی دیگ جدی شد

من هر چی بگم تو کله ت نمیره که...

خودت ۱۰ سال بعد متوجه حرفای من میشی

تو فعلا عشق مجازی چشماتو بسته

اصلا میفهمی اونی که نشسته اون ور گوشی کی هست؟؟

اصلا میدونی چیا برات پیش میاد؟

تقدیرت چیست ...برو به درس و اینده ت فکر کن عزیزم..

اول درست و بخون برو دانشگاه..دنبال شغل درست و حسابی..

هر چه قدر هم خوب و مهربون و ایده آل باشی بدون 

در آمد و تحصیلات هیشکی قبولت نمیکنه...

نگو که بفکری خنده م میگیره 

تو هنوز تو اخم و تخم خانوم موندی 

کاسه چه کنم چه کنم دستت گرفتی.....

جمع کن این بچه بازی رو

پیام نمیده

دیر سین میکنه...

من جای مادرت..تو هم جای پسرم 

جم و جور کن خودت رو

تعطیل🚫                                                                                 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز