2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 158 پست

حرفتوبهش بزن بگو من اویزون نیستم ک همچین رفتاری داشته باشی دیرسین کنی یاهرچیزدیگه ی اگ کارداری یا با دوستی همکاری کسی چت میکنی قبلش بگوبدونم ن این ک بیخیال باشی ببین اصلاحرف حسابش چیع

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همچنان فک میکنم ته این رابطه خوب نیس.چون اشتیاق یه طرفه س.اون‌میخواد تو عوض شی شاااااید بمونه.کسی ...

ولی گفت  چون  میخوام فقط ب تو میگم ایده ال شو

بنظرم بهتره بیخیال بشی اگه با همچین حرفی تاراحت مبشه+ وقتی سنت کمه هیچ دختری جدی نمیگیره تورو پس بیخ ...

این حرف یکی ب خودت بزنه ناراحت نمیشی بگی چرا اینقدر گیر میدی

اره میخواد که تو صحفه چتت نمیمونه میخوادت میگه ایدال من شو اصلا ایدال من شو یعنی چی مگه ایرادت چیه چ ...

خوب میگ با دوستام دارم حرف میزنم. میگ یه کاری کن خودت با اهمیت شی

از کجا بفهمم حسی نداره  گفتم دخترا بیان کمکم کنن

اصولا ما دخترا حرف دلمون رو گوش میدیم حتی اگه خیلی هم مغرور باشیم برای عشقمون غرورمون رو میزاریم کنار

اگه بهت حسی داشته باشه نسبت به تو احساس مسئولیت میکنه و بهت احترام میزاره و بهت اهمیت میده

اگر هم خیلی سرسخت باشه و نتونه مستقیم بهت احساسش رو بگه تو باید باهوش باشی و از میون حرفاش و نگاهاش حس بینتون رو تشخیص بدی

متولد چه ماهی هست؟؟ خصوصبات متولدین اون ماه رو بخون

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
این حرف یکی ب خودت بزنه ناراحت نمیشی بگی چرا اینقدر گیر میدی

برای همین پرسیدم چه گیری. اگه گیرش این باشه که چرا دیر جواب میدی اصلا ناراحت نمیشم و کاملا هم بهش حق میدم البته هرکسی نه کسی که دوسش دارم. بنظرم احترامتو نگه نداشته وقتی حرفتو بهش زدی و نتونسته بگه نمیخوادت همون دفعه اول 

میخوامش 

تو هم سن پسر من هستی..یه سال هم کوچیکتر

من جای مادرت میدونم حست گذرا هست 

اونم بچه هست چی میفهمه ایده آل چیه

از نظر اون همین که لباس خوب..تفریح بگو بخند

قربون صدقه هم رفتن باشه ایده آل هستش..

تو هم لابد این زبونو رو نداری دیگه ...

نه اون و نه تو آمادگی پذیرش زندگی رو ندارین

میتونین یه دوست ساده باشین.. از همدیگه شناخت پیدا کنین..ولی برای هر دوی شما زود است...

خانواده ها رو به زحمت نندازین.. 

مگه ازدواج بچه بازیه

تعطیل🚫