2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 158 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید خیلی پیگیرشی.زیاد تحویلش گرفتی ناز میکنه یه مدت سرسنگین باش انلاین شو پیام نده اگه عصبانی و دلخ ...

یه روز پیامش ندادم اومد گفت اگه داری فراموش میکنی ک دیگ مزاحم نشم.اما بازم من باید پیامش بدم

بنظرم تو مجازی ک چیزی نمیشه فهمید! رابطه رو حضوری کن یا حداقل تماس تصویری یا صوتی بگیر اونجوری نمیتو ...

دانشگاه ها ک تعطیل اونم نیست صوتی هم زوز اول ک دیدمش گفت کلا جواب  کسی رو نمیدم

ایده ال شو یعنی حساسیت کمتر کن

نمی‌دونم والا 

خب اگه دوستت داشته باشه بهت خیانت نمیکنه 

با یه شماره ی دیگه و اسم دیگه و یه پروفایل از یه پسر خوشگل بهش پیام بده ببین اگه قبول کرد یه هفته باهاش باش بعد بهش بگو یه دستی زدی 

اگرم قبول نکرد زیاد اصرار کن و حرفای عاشقانه و اینجور چیزا بزن اگه بازم قبول نکرد یعنی اهل خیانت بهت نیست

به آرزو هایم در پرواز قول اوج گرفتن دادم⁦☄️⁩⁦☄️⁩🦋

والا طرف اومده التماس کرده جواب مثبت دادیم الان خودشو میگیره بر ادم چ برسه ب این اصلا اشتباه نکن ارزشش و نداره .دیر یا زود ب حرفم میرسی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اگه واقعا بخواد چی از کجا میگی این حرف

اسی نگفتم ناراحت شی برادر من ولی چند وقت نرو ببین سراغتو میگیره بعد چرا حرفتو رک نمیزنی بگو ببین پیام دادن نوبتی نیست ولی توهم یبار پیش قدم شو من بدونم دلت با این رابطه اس یا نه