فعلا اینطوری، بعد شاید تهوعت شروع بشه از هفته ۶ و ۷...
.
بعضی پزشک ها ویتامین دی ۱۰۰۰ هم تجویز میکنن، اما دکتر من گفت بمونه واسه بعد آزمایشت اگه لازم بود بخور
سه چهار ماهه اول واجبش همین فولیک اسید
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
فعلا اینطوری، بعد شاید تهوعت شروع بشه از هفته ۶ و ۷... . بعضی پزشک ها ویتامین دی ۱۰۰۰ هم تجویز میک ...
وای خدا کنه تهوع نداشته باشم. من مهر از دادم ویتامین دی کم بود دارو داد کم کاری تیروئید وپرولاکتین بالا داشتم دارو خوردم نرفتم ببینم دیگه خوب شدم یا نه
خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدا کنه تهوع نداشته باشم. من مهر از دادم ویتامین دی کم بود دارو داد کم کاری تیروئید وپرولاکتین ب ...
آها پس برو دکتر آزمایش مینویسه
هم ویتامین هم تیروئید باید چک کنی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب نینی خرج داره گلم ..با همسرت صحبت کن باید بری سونو ک وضعبت جنین مشخص بشه ک بدونی اگه پایین باشه استراحت مطلق داشته باشی و دارو مصرف کنی به سلامتی ب دنیا بیاد
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.