2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 57 پست
عاره من از 3ماه قبل نخورده بودم همون از 4هفتگی شروع کردم تا رفتم دکتر خودشم برام نوشت و قلب نی نیم ت ...

پس منم از الان بخورم زود قلبش تشکیل میشه؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
پس خطر ندارن همون پنج بخورم

نه اصلا

ویتامین دیگه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تو بارداری قبلیم اصلا ب خودم نرسیدم هییچ نخوردم و تقویت نرکدم خودمو پاهام خیلی سست شد و ضعیف شدم ...

این‌بیشتر واسه جنین هست . شما باید کلسیم و مولتی ویتامین و ویتامن د۳ بخوری که اونجوری نشی دیگه ‌. 

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
نه اصلا ویتامین دیگه

دیگه چی خوبه بخورم؟؟ چکار کنم همش ضعفم میزنه چی بخورم خوب بشه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
عاره عزیزم بخور مغزیجات هم زیاد بخور و میوه

آخ جون. پسته دارم ولی گرمه میترسم بخورم. 

منم پسته میخورم چند روز یه بار بد نیس 

آها مرسی عزیزم دیگه چی خوبه

آها مرسی عزیزم دیگه چی خوبه

من گردو پسته بادم فندق از مغزیجات خوردم.اوایل بارداری هم به خوردم سیب خوردم انارم زیاد خوردم.الانم از همه نوع میوه ای ک دلم بخاد میخورم

همه کسم دخترم❤
من گردو پسته بادم فندق از مغزیجات خوردم.اوایل بارداری هم به خوردم سیب خوردم انارم زیاد خوردم.الانم ا ...

من فقط پسته دارم. انجیر خشک شده هم دارم. خرما هم دارم ولی گرمه میترسم بخورم. الان سیب خوردم به زور حالم داشت بد میشد

من فقط پسته دارم. انجیر خشک شده هم دارم. خرما هم دارم ولی گرمه میترسم بخورم. الان سیب خوردم به زور ح ...

خرما و انجیر بخور خوبه ولی مثلا روزی دو یا سه تا خرما یا به همین مقدار انجیر بخور

همه کسم دخترم❤
خرما و انجیر بخور خوبه ولی مثلا روزی دو یا سه تا خرما یا به همین مقدار انجیر بخور

مشکلی پیش نمیاد. قاووت چی خوبه؟؟؟

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد من با چایی خرما میخوردم دو سه تا.قاووت رو نمیدونم من نخوردم

مرسی فدات عزیزم،❤️❤️❤️💋💋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز