2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 57 پست
دیگه چی خوبه بخورم؟؟ چکار کنم همش ضعفم میزنه چی بخورم خوب بشه

فعلا اینطوری، بعد شاید تهوعت شروع بشه از هفته ۶ و ۷...

.

بعضی پزشک ها ویتامین دی ۱۰۰۰ هم تجویز میکنن، اما دکتر من گفت بمونه واسه بعد آزمایشت اگه لازم بود بخور

سه چهار ماهه اول واجبش همین فولیک اسید

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
فعلا اینطوری، بعد شاید تهوعت شروع بشه از هفته ۶ و ۷... . بعضی پزشک ها ویتامین دی ۱۰۰۰ هم تجویز میک ...

وای خدا کنه تهوع نداشته باشم. من مهر از دادم ویتامین دی کم بود دارو داد کم کاری تیروئید وپرولاکتین بالا داشتم دارو خوردم نرفتم ببینم دیگه خوب شدم یا نه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا کنه تهوع نداشته باشم. من مهر از دادم ویتامین دی کم بود دارو داد کم کاری تیروئید وپرولاکتین ب ...

آها پس برو دکتر آزمایش مینویسه

هم ویتامین هم تیروئید باید چک کنی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آها پس برو دکتر آزمایش مینویسه هم ویتامین هم تیروئید باید چک کنی

آها مرسی عزیزم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
آها مرسی عزیزم

خواهش میکنم❤

خخخخ . آخه فعلا پول نداریم

خب نینی خرج داره گلم ..با همسرت صحبت کن باید بری سونو ک وضعبت جنین مشخص بشه ک بدونی اگه پایین باشه استراحت مطلق داشته باشی و دارو مصرف کنی به سلامتی ب دنیا بیاد

خدایا شُکرت❤🧿
خب نینی خرج داره گلم ..با همسرت صحبت کن باید بری سونو ک وضعبت جنین مشخص بشه ک بدونی اگه پایین باشه ا ...

میدونم این ماه کلی پول خرج شده تا پانزده این ماه پول میاد دستمون

میدونم این ماه کلی پول خرج شده تا پانزده این ماه پول میاد دستمون

پیگیر باش چون هیچی مهمتر از بچه نیست اسید فولیکم تا ۳ماه بخور بعدش هم دکتر بهت ویتامین میده کلی...ماهیو زعفرون هم نخور  تا اخر

خدایا شُکرت❤🧿
خخخخ . آخه فعلا پول نداریم

برو بهداشت محلتون بهت رایگان میده

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
پیگیر باش چون هیچی مهمتر از بچه نیست اسید فولیکم تا ۳ماه بخور بعدش هم دکتر بهت ویتامین میده کلی...ما ...

باشه مرسی گلی. میگو چی 

برو بهداشت محلتون بهت رایگان میده

شنبه میرم که آزمایشات هم انجام بدم

ماهیا بیشتر جیوه دارن ک سبب سقط میشه من واسه احتیاط کلا ماهی نمیخورم میگو رو باید بپرسی مطمئن نیستم& ...

آها مرسی عزیزم فدات،💕💕💕