2777
2789
عنوان

من قبل تو...

150 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها من عاشق همسرم هستم و خیلی زیاد دوسش دارم و ازش راضیم 

مادرشوهرم و خواهرش مثلا توی جمع بصورت مداوم تکرار میکنن که چقد بداخلاقه(شوهرمنو میگن)این موضوع ادامه داشت

تا من به مادرشوهرم گفتم چرا میگین بداخلاقه کسی مگه بداخلاقی دیده ازش تاحالا 

گفتم خواهرتونم میگه

اونم برگشته میگه اگر چندساله شوهرته اول بچه ما بوده☹️گفتم من دوس ندارم کسی به همسرم بی احترامی کنه با لحن خیلی بد همون حرف رو تکرار کرد

بنظرتون چیکار کنم؟دفعه بعدی چی بهش بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق با مادرشوهرته هر چی میخواد بگه بچشه اگه خودش ناراحته بگه 

حالا شما شدی دایه مهربانتر از مادر 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خالشم میتونه بگه؟ همسر من اصلا بداخلاق نیست...

حتما چیزی ازش دیدن که میگن 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

وارد بازی مادر وبچه نشو یه چی هست به خودشون مربوطه شما که تذکر دادی کافیه 

بفهمن حساسی بدتر لج میکنن

سکوت بهترین حرف زدن هست گاهی

بسپار شوهرت جواب بده

هرچی درگیر لفظی کمتر بشه ارامش بیشتری داری

هیچی وهیچ کس ارزش نداره ارامشتون بهم بزنه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ب نظرم زیاد پیشروی کردید اینقدر طرفداری جلوی مادر و خواهر قشنگ نیس  شما فقط باید میگفتی خداروش ...

دقیقا

یا برا دوران جاهلیت بوده تموم شده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.