2777
2789
عنوان

من قبل تو...

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
ب نظرم زیاد پیشروی کردید اینقدر طرفداری جلوی مادر و خواهر قشنگ نیس  شما فقط باید میگفتی خداروش ...

اخه میدونی اینطور نمیگن که مثلا شوهرم یه سمته وسط مهمومی جلوی همه هی میگن وای چه بداخلاقه وای چه بداخلاقه

منم دقیقا بهشون گفتم کجاش بداخلاقه و اینا باخنده بحثو تموم کردم

و خاله شوهرمم میگفت مدام

بعد ک بحث شد گفتم اره چرا انقد میگین زشته درست نیست من بداخلاقی ندیدم که تا حالا ک زنش بودم

میگن بچمونه اول مال ما بوده😕گفتم باشه من ناراحت میشم دوسش دارم با لحن خیلییییییی بدو بی احترامی مطلق حرفشو تکرار کرد

خالشم میتونه بگه؟ همسر من اصلا بداخلاق نیست...

خوب هر كسي تو نقشي كه داره متفاوته ،با همسر يه جور با بچه با والدين ،و اجتماع و محل كار 

حتما از نظر اون كه سالها بزرگش كرده ،اينجوره

اگه خواست در مورد شما نظر بده ناراحت بشيد 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیگم کار مادرشوهرت خوبه ولی کار شمام خیلی بد بوده. اگه بنا به اعتراض هم باشه شوهرت باید اعتراض کنه ...

ببین عزیزم

خاله شوهرم وسط مهمونی  ک شوهرم سمت ما نیست جلوی همه مدام تکرار میکنه

منم چندبار حالشو گرفتم فایده نکرده 

اتفاقی یبار با مادرشوهر بحث شد

برگشت همینو گفت دقیقا گفتم چرا اینو میگین من ندیدم بداخلاقی خاله هم زیاد میگه گفت دوس داریم بگیم بچه ما بوده

گفتم دوسش دارم چرا میگین خب ناراحت میشم چیزی ک نیست رو توی جمع میگین

نهایت بی احترامیو کرد و جمع کرد بحثوشوهرم هم ادامه داد ن نباید بگه جواب اونم داد

ببین عزیزم خاله شوهرم وسط مهمونی  ک شوهرم سمت ما نیست جلوی همه مدام تکرار میکنه منم چندبار حا ...

پس افتاده روی دور لجبازی کلا این قضیه را نشنیده بگیر اگر کسی گفت خودتون را بزنین به نشنیدن وکم محلی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
ببین عزیزم خاله شوهرم وسط مهمونی  ک شوهرم سمت ما نیست جلوی همه مدام تکرار میکنه منم چندبار حا ...

حالا بگن بداخلاقه خیلی چیز خاصی هم نیس که اینقدر عصبانی شدی و جبهه میگیری.

به هر حال به نظرم داری برا یه موضوع کاملا بی اهمیت روابط رو به هم میریزی. بازم نظرم همونه به شما ربطی نداره. شوهرت ناراحت شده خودش می‌تونه از خودش دفاع کنه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!