2777
2789
عنوان

میخوام غیبت خواهرشوهرمو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 26 پست

اینه ک میگی بهم تبریک نگفته دقیقامثل قضیه ی من وجاریمه،،یکی دوباربهم بی احترامی کردوخیلی بهم برخوردوناراحت بودم ازدستش،،بعدش هم ک باردارشدمنم اصلابهش تبریک نگفتم،،،خواهرشوهرتون هم لابدازدستتون ناراحته،،بازم خدامیدونه😊

من خوشبخت ترینم باوجوددوتافرشته هام وهمسری که باتمام وجودعاشقمه وبرای زندگیمون خیلی زحمت میکشه😍خدایاخیلی خیلی شکرت🙏❤                    کاربری چهارممه😐واسه خاطریه سری ازعقده ای ها کاربری قبلیم پوکید🙄🙄 خیلیامیان اینجاکه عقده هاشون وتخلیه کنن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیسمونی که نه. تاسیانه. که مادر دخور واسه دخترش غذای هوسانه میبره

نشنیدم تا الان فکر کردم اشتباه تایپ کردی😘😘😘

چه جالب بعد مثلا چی میارن 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
اینه ک میگی بهم تبریک نگفته دقیقامثل قضیه ی من وجاریمه،،یکی دوباربهم بی احترامی کردوخیلی بهم برخوردو ...

اره. کلا ادعاش زیاد میشه. پارسال ما اسباب کشی داشتیم. خاله هام خودشون اومدن کمکم. ماورشوهرمم خودشو گم و گور کرد و رفت خونه دخترش بیرون شهر. بعد خواهرشوهرم گلگی کرده بود که چرا به من خبرندادید بیام کمک. خب من باید جار بزنم بگم بیاید کارگری منو بکنید. یا هرکس باید خودش شعور داشته باشه و تعارف کنه که اگه کمک خواستید بگید. اون خیرش به مادر خودشم نمیرسه

ای کاش فقط خودم و شوهرم بودیم
نشنیدم تا الان فکر کردم اشتباه تایپ کردی😘😘😘 چه جالب بعد مثلا چی میارن 

غذایهای سنتی. کلا هرچی زحمته روی دوس خانواده عرویه. مادرعروس بپزه بیاره و فامیل داماد بخورن .رسم مسخره ایه منم فقط مادرشوهرمو گفتم

اره. کلا ادعاش زیاد میشه. پارسال ما اسباب کشی داشتیم. خاله هام خودشون اومدن کمکم. ماورشوهرمم خودشو گ ...

اینارو ول کن در مورد تاسیانه بگو مال کدوم شهر هستین چند ماهگی میارن چی میارن اصلا چرا باید مهمون دعوت کنی

اینارو ول کن در مورد تاسیانه بگو مال کدوم شهر هستین چند ماهگی میارن چی میارن اصلا چرا باید مهمون دعو ...

اصفهانم. یه رسم بد. مادر عروس انواع غذایهای هوسانه و سنتی رو بپزه و بیاره خونه دخترش. بعد خواهر و برادرای داماد رو دع ت کنن که بیان اوناهم بخورن. که من اصلا موافق این رسم نبودم.و قرار شد مامانم فقط یه کاسه آش و یه هدیه بیاره. منتهی مامانم دلش طاقت نیاورد هم هدیه اورد و هم چند مدل غذا که از هرکدوم واسه مادرشوهرمم کشیدم برد خونش. 😏

اصفهانم. یه رسم بد. مادر عروس انواع غذایهای هوسانه و سنتی رو بپزه و بیاره خونه دخترش. بعد خواهر و بر ...

اوه آره حق با شماس واقعا ظلمه یعنی چی مامان عروس درست کنه تا مامان داماد بخوره خوب کردی عزیزم همینجوری هوای مامانتو داشته باش به خواهرشوهرتم محل نده بذاره بترکه والا