2777
2789

سلام 

عذر میخوام که امشب زیاد تاپیک راجع به نامزدم مطرح کردم و دوست داشتم که احساساتم رو با شما عزیزان به اشتراک بگذارم و از راهکارهای شما استفاده کنم .

راستش من راجع به عشق بعد از ازدواج شنیده بودم اما هیچ وقت فکر نمیکردم که این احساسات ، عواطف و عشق بعد از ازدواج میتونه که اینقدر عمیق بشه .

نامزدم روز به روز داره بیشتر بهم وابسته میشه و بیشتر عاشقم میشه که این موضوع من رو نگران کرده ، آخه نامزد من زندگی علمی داره و در یک شرکت دانش بنیان شاغله و بایستی که مدام در حال تحقیق، پژوهش و چاپ مقالات معتبر باشه . اوایل وقتی که شب ها به هم پیام میدادیم نهایتا تا ۱۱ شب طول میکشید و زود میخوابید که برای نماز صبح بیدار بشه و بره سر کار . اما یواش یواش این تایم طولانی تر شد و الان تا ۱ شب هم میشه که با هم صحبت میکنیم .

اوایل خیلی کم و فقط با اجازه خانواده ها همدیگه رو میدیدیم ولی الان جوری شده که هر روز باید من رو ببینه و شده که این همه راه رو بیاد روبروی ساختمونمون فقط برای اینکه یک لحظه من رو ببینه و بره .

احساس میکنم که به خاطر من داره از خیلی چیزها و وقت های مطالعاتش میزنه تا با من باشه .

خیلی نگران این عشق و دوست داشتنی هستم که نسبت بهم پیدا کرده .مامانش روز نامزدیمون بهم گفت که من از خیلی چیزهام گذشتم تا بچه ام به اینجا رسید و از این به بعد میسپارمش به تو .

دقیقا به خاطر همین نگرانم ، آخه من باید باعث پیشرفتش بشم نه اینکه به خاطر این عشق و دوست داشتن زیادی که بینمون به وجود اومده از آینده خوبی که در انتظارشه عقب بمونه.

دلمم نمیاد که بهش کم محلی کنم آخه خیلی دوستش دارم ، نمیدونم که چوری باید که همه چیز رو در حد متعادلش نگه دارم؟

دورشم کنی ک سرد میشه ازت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایلشه استفاده کن و لذتشو ببر

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....

بشین باهاش حرف بزن

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

کنارش باش ...نه مانعی برای رسیدن به اهدافش با سیاست های زنانت بهش محبت کن اما در حد اعتدال و با اون سیاست ها به کارش نزدیک ترش کن عشق بد نیست اما اینکه به خاطر عشق از همه چیزت بگذری بده پس تو میتونی کاری کنی ک اون با تو به همه چیز برسه نه اینکه به خاطر تو ازش بگذره

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              
آخی اولشه ذوق داره توهم تشویقش کن بگو موفق باشی من خیلی خوشحال تر میشم

صلوات برات فرستادم عزیزم .شمام دعا کن من بابایبچه رو پیدا کنم

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
فقط طلاق

ووواااااا چرا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

خب لابد انتظار داری عین شوهرمن بشینه ازعشق دوران مجردیش برات تعریف کنه وبگه بعدهفت سال زندگی باتو هنوزم نمیتونم فراموشش کنم بااینکه دختره قشنگ هرچی پولو طلا ولباس بوده شوهرم براش گرفته بوده بعدجندوقت زنگ میزنه میگه من ازدواج کردم وخدافظ تموم

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،