2777
2789
عنوان

قرص الدی

236 بازدید | 22 پست

خانما من تخمدان پلی کیستینگ دارم، و دکتر بهم قرص الدی داده که توی طول هر 21 روز بخورم، ولی من دیگه قطعش کردم چون خیلی عوارض داشت، کلا میلمو از دست دادم، باعث کاهش میل جنسی یا کلا نداشتنش شده برام، به نظرتوون برمیگرده؟ و اینکه من خیلییی جوش میزنم بخاطر این موضوع راهکاری دارید بهم بگید ممنون میشم❤️

برمیگرده. من میخورم مشکل ندارم. یعنی تاثیرش متفاوته روی آدما؟

من خیلی وقته میخورما 2تا 21 روز خوردم خیلی میشهههه، منم چند جا خونده بودم این تاثیرو داره ولی الان سره خودم اومده، خیلی بدههه، شما چقدر خوردید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شرمنده!پریود من ۳ هفتس عقب افتاده .میگن اگر چند روز ال دی بخورم بعد نخورم پری میشم!کسی اطلاعی در ...

درسته منم 21 روز میخوردم 3روز نخورم میشم ولی حتما با ماما مشورت کن اون خودش بهت میگه تنظیمش میکنه

اسی شرمنده!پریود من ۳ هفتس عقب افتاده .میگن اگر چند روز ال دی بخورم بعد نخورم پری میشم!کسی اطلاعی در ...

موقع تخمک گذاریت باید بخوری که با قطع کردنش سریع پریود شی الان فایده نداره 

جلوگیری از بارداری. راه مطمئنی سراغ ندارم. میترسم دوباره باردار بشم

برای سینه ها خوب نیست

شما میگی سه سال مداوم این خطرناکه

حتما سینه هاتو هر ۶ ماه یا سالی یک بار سونو کن و سالی یه بار برو پیش جراح

یا اینکه قرصهاتو قطعشون کن

سرطان سینه میاره یعنی؟

احتمالش میگن بالاس یعنی تمام فلوشیپ های پستان میگن قرص های ضد بارداری از سرطان رحم و تخمدان جلوگیری میکنه اما مصرف بیش از سه سال متوالیش خطر سرطان سینه رو زیاد میکنه

من واسه کیستم الان یه سال و نیمه دارم میخورم دکترم گفته به خاطر نوع کیستم باید تا یائسگیم بخورم یعنی تا ۵۵ سال

اما من ماه دیگه میرم سونو و بعدش قطع میکنم قرصمو چون خطر سرطان سینه بدتر از کیستمه که رفع شده 

نمیدونم والا. پناه بر خدا. 

نترسین اما با یه جراح پستان مشورت کنین اون شما رو راهنمایی میکنه که چطور قرص مصرف کنین که خطری نداشته باشه

اما تا اون جایی که من میدونم معاینه ی ماهیانه و معاینه ی سالانه توسط جراح عمومی و بسته به سن سالی یه بار یا ۶ ماه یه بار مامو یا سونو که میشه غربالگری برای کسایی که مجبورن قرص ضد بارداری رو مداوم استفاده کنن

حتما با دکتر مشورت کنین راهنماییتون میکنه 

انشالله همیشه تنتون سالم و سلامت باشه 😉