2821
2789
عنوان

حرف تلخ+عکس

351 بازدید | 27 پست

https://uupload.ir/files/nrdb_screenshot_2020-12-30-22-36-58.png

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزنه ب کمرش اون روضه ها 

هر کار کردم ثبت نمیشسد نمیدونم چرا

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
از کجاوردی؟

ثبت نمیکرد شات گذاشتم 

اهت میگیره شک نکن به خدا اعتماد کن بسپر به خودش

اصلا توقع نداری. از بعضیا 

تف تو روحش

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
من همدردتم مثل تو  درد کشیدم ازتو هم بدتر ....دوس داری باهم حرف بزنیم؟

چجوری شهروقانع کردی هرزه نیستی؟

2823
2791
2779
2792