2777
2789
عنوان

حرف تلخ+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه محلتونو عوض کنید یاازاون شهر برید؟

شهر کوچیکه ٔن بابا از اجدادش نمیگذره بابام 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
لازم نیس شهرو قانع کنی یه مرد خوب پیدا کن اونو قانع کن 

نامزدم بعد شیش ماه همین حرفا از از پا درآورد غیرت دارن مثلا ما ننگیم 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 
 شهر کوچیکه ٔن بابا از اجدادش نمیگذره بابام 

عزیزم زنگ بزن دکترهلاکویی تو لس انجلس هستن ...اگ نمیشناسیشون سرچ کن ی برنامه رادیویی دارن ازایران هم کسی مشکل داره زنگ میزنه خیلی خوب راهنماییت میکنن پولی نیست فقط ی تلفن لازمه

نامزدم بعد شیش ماه همین حرفا از از پا درآورد غیرت دارن مثلا ما ننگیم 

نامزدت ک عاشقت نبود...خرف های منو میشنوی اصن؟؟؟

میگم با یه نفر اوکی شو از اول بهش بگو گذشتت چیه اگ عاشقت باشه میمونه الان خیلی ها هستن حتی بکارت براشون مهم نیست تو توی شهر کوچیکی دیدت بستس عزیزم مردهای روشن فکر زیادع

توفعلا درس بخون ی کاری پیدا کن تو شهر بزرگتر کم کم سرت گرم میشه دیگه خونه کمتربمون 

خونه نشینم کردن حرفم نمیزنن با آدم دارم دیوانه میشسم 

نامزدت ک عاشقت نبود...خرف های منو میشنوی اصن؟؟؟ میگم با یه نفر اوکی شو از اول بهش بگو گذشتت چیه اگ ...

من یه دفعه چوبشو خوردم اهمه دنبال سو استفادن همچین مرد فرشته ای کو

نامزدت ک عاشقت نبود...خرف های منو میشنوی اصن؟؟؟ میگم با یه نفر اوکی شو از اول بهش بگو گذشتت چیه اگ ...

باکرم خیر سرم

ممنون از همه🌸💚