2821
2789
عنوان

موهام چیدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 53 پست

من عاشق موی کوتاهممم

عاااشقشماااا

واقعن دوسدارم 

تو این مدت کرونا سه بار کوتاه کردم ک کوتاه باشه

اصلنم توجه نکن به حرفاشون

نذار روت تاثیر بذارن

افکار اونا زشته که این حرفو میزنن

این که به کسی بگی زشت یعنی کفر یعنی توهین به مخلوق خدا

اگه به یه نقاشی بگیم زشت به اون نقاشی توهین نکردیم بلکه به نقاش اون اون توهین کردیم

من معتقدم ادم زشت و زیبا وجود نداره

این دیدگاه ماست که ادما رو زشت یا زیبا میبینه

و این ملاک هایی هستن که تو ذهن ادما از زشتی و زیبایی وجود داره

عکسای حرمسرای قاجارو ببین

از نظر ما اون زن ها زیبا نیستن

ولی تو دوره ی خودشون زیبا بودن

چون تعریف ادما از زیبایی توی اون دوره چیز دیگه ای بود

این تعریفا میگذره و این ملاک ها برحسب دوره هاشون میگذرن و به فراموشی سپرده میشن

اما چیزی که هیچ وقت دورش تموم نمیشه افکار زیبا و انسانیته❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه شاید یک سری خوششون نیاد ...اگه یوتیوب دارین میتونین ویدیو ((مه لاغری اینجه مده)) از مسیح علینژاد ...

باشه ممنون😘

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
باشه ممنون😘

خواهش عزیزم ♥️

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

خدای من... چقدر بده که بقیه نمیدونن با گفتن این حرفا مخصوصا توی بچگی چه تاثیری میذارن روی اعتماد به نفس و آینده اون فرد. و وقتی بزرگ میشه باید 100تا راه بره(منظورم عمل نیستا) تا اعتماد بنفسشو تا حدودی ترمیم کنه. منم شنیدم.میشه گفت شاید خیلیا شنیده باشن اینجور چیزارو

یه چیزی بهت بگم؟ سبزه یا سفید، فرفری یا صاف، لاغر یا چاق، بلند یا کوتاه، چشم درشت یا ریز، هرچی که باشی برای یه نفر قشنگترینی، برای یه نفر که هیچ برای خیلیا قشنگترینی

اکه زیباترین انسان روی زمینم بیاری اونی که بخواد ایراد بگیره و بگه زشته یه چیزی میگه. ندیدمت ولی میدونم که حتما خیلی قشنگی

درمورد بقیه به کنار ولی دوست پسرت غلط کرده زر زیادیم خورده. فکر میکنن خودشون چی هستن حالا

خدای من... چقدر بده که بقیه نمیدونن با گفتن این حرفا مخصوصا توی بچگی چه تاثیری میذارن روی اعتماد به ...

من هیچوقت نمیگم مو فرفریا یا سبزه ها یا هرچیییی زشت هستن.مخالف این حرفام بشدت و عصبیم‌میکنه گفتن اینجور حرفا.

اتفاقااا همهههه میگن موهات عروسکیه خیلی خوشکله .

بخاطر چیزای دیگه بم‌میگن زشت.

ولی تو روحیم خیلی تاثیر گذاشت.

🥺❤

...
من هیچوقت نمیگم مو فرفریا یا سبزه ها یا هرچیییی زشت هستن.مخالف این حرفام بشدت و عصبیم‌میکنه گفتن این ...

میدونم عزیزم توی روحیه تاثیر میذاره اما اجازه نده اذیتت کنه و ذهنتو درگیرش کنی

تو نه تنها خوشگل سایتی بلگه خوشگل همه جایییییییی