2821
2789
عنوان

موهام چیدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 53 پست

غلط کرده هرکی ب خودش اجازه بده ب کسی بگه زشت

تو خودت نباید اجازه بدی اینجور بگن

جای گریه کردن و غصه خوردن اعتماد ب نفستو بالا ببر

منم یه زمانی انقد ب همه رو داده بودم هرچی دلشون میخواست میگفتن و با اینکه دلم میشکست چیزی نمیگفتم

الان اما اجازه نمیدم کسی از ظاهرم ایراد بگیره

یادت باشه...اونجایی که تو دستت نمیرسه خدا شاخه رو میاره پایین...من این صحنه رو زیاد دیدم🥰
منم با دوس پسرم كات كردم بهش گفتم شبيه ميموني و از اين حرفا الكي گفتم بابا خب عصباني بودم ولي جدي ...

نه اون جدی میگفت .چون از من خوشکلتر بود همیشه پز قیافشو بهم میداد.دلم خیلی گرفت با حرفاش اینا ک چیزی نبود ی حرفایی بم زد    ۱۰۰سال پیر شدم

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک همه چیمو مسخره میکنن از بس از بچگی خانوادم بم گفتن زشت.همیشه فکر میکردم زشت ترینم بعد از سن بلو ...

میدونی بعضیا چرا هی از دیگران ایراد میگیرن؟چون خودشونو کمتر از طرف میبینن و بهش حسادت میکنن و بدتر میکوبوننش..قطعا یه چیزی داری که همه حسادت میکنن

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

ی عده واقعا انسان نیستن

حالم از این دنیا گرفته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

دوست عزیز مطمئن باش ظاهر زیبا و جذاب و هیکل خوب ممکنه فقط چند ماه تازگی داشته باشه ولی اعتماد ب نفس داشتن و همیشه لبخند زدن شما رو همیشه در جشم خودتون و اطرافیانتون زیبا نشون میده 🙂 اگه دوست داری من ی ویدیو بهت معرفی میکنم برو ببین 😉 مطمئن باش حالت خوب میشه 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
دوست پسرت عجب خری بودا (ضمن عرض پوزش از جامعه خر!) اینقد که اخلاق رو قیافه تاثیر داره آب رو آتیش اث ...

واقعا واقعا من شده خوشگلترین ها از نظرم زشت بودم چون خیلی اخلاق بدی داشتن و زشت ترین ها(از نظر بقیه وگرنه از نظر من هیچکس زشت نیست) با اخلاق خوبشون در نظرم زیبا ترینن

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
دوست عزیز مطمئن باش ظاهر زیبا و جذاب و هیکل خوب ممکنه فقط چند ماه تازگی داشته باشه ولی اعتماد ب نفس ...

معرفی کن همه ببینیم😗

زشتی و زیبایی انسان به معرفتشه هیچ خوشگل مطلقی نداریم

بعدشم منم ارایشگرم چند روز قبل نبود مجبور شدم برم جای دیگه ۱۰سال اخیر شاید ۳بار پیش غریبه رفتم اینجور من به مو حساسم حتما ارایشگر خودم بزنه ، هیچی جلسه داشتم مجبور بودم ، رفتم یجا پیدا کردم کوتاه کردم بد نبود ولی نچسبید برگشتم دوش و فردا صبح اومدم برم دیدم بدجور شده...

یه قیچی برداشتم چندتا تار مورو بزنم گننننند زدم به مو یه ان دیدم روش زدم زیرش خالیه... به مصیبت رفتم جلسه تاشب اومدم و بعد رفتم موهام تا ته زد بهتر شد الانم منتظرم دربیاد چندنفرم شوخی کردن ایرادی نداره حساس نبودم دیگه تموم شد...

خودت برای خودت احترام قائل شو و ارزش بذار هرگز نذار کسی بهت توهین کنه دوسپسرت بهت گفت میگفتی ایکبیری خیلی هم دلت بخواد تحملت کردم...

رفتارته که بهشون اجازه میده هرچیزی بگن بهت

سعی کردم نذارم کسی توهینی کنه بهم...

اون کسی هم که هی بخاد تحقیرت کنه دوستت نیست ، شوخی هم یه حدی داره...

اخلاق ادم مهمه که افراد بتونن خوش باشن با ادم

حرفاشو روز اخر زد💔من خیلی برا رابطمون جنگیده بودم.دلم از همه طرف شکسته

بنظر من خوشگلی فقط واسه روز عروسی مهمه یه ذره اونم که با آرایش و گریم درست میشه بعد از اون فقط اخلاقه که مهمه فقط اخلاق دیدین خیلیارو قیافه ندارن اما اینقد بااخلاقن که آدم از خودش خجالت میگشه

عزیزم پسرا لج شون میگیره حرف چرررررت زیاد میگن شک نکن 🙂🙂🙂بعدشم بخودت برس خودت خوجل موجل کن ناراحت ...

مامانم اولین نفری بود ک مسخرم کرد.پسری نظر نداده .اون رابزه ام برا ۶ماه پیش بود یهو یادم اومد🥺

...
نه اون جدی میگفت .چون از من خوشکلتر بود همیشه پز قیافشو بهم میداد.دلم خیلی گرفت با حرفاش اینا ک چیزی ...

چه بيشعور بوده 

ببين الان كسي زشت نيس اين همه عمل و ژل و رنگ مو و...

تيپم خيلي مهمه

مثلا بينيت بده عمل كن

ابروت خوب نيست فيبروز كن 

ديگه خيلي وقته كه با اين همه لوازم آرايش و عمل و گريم كسي زشت به نظر نمياد

معرفی کن همه ببینیم😗

آخه شاید یک سری خوششون نیاد ...اگه یوتیوب دارین میتونین ویدیو ((مه لاغری اینجه مده)) از مسیح علینژاد رو ببینین 😅🙏🏻 البته من مازندرانی ام و صحبتهاش رو متوجه میشم ولی اگه ببینین ضرر نمیکنین ...با احترام ب همه 🙏🏻

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅