2789
عنوان

موهام چیدم 😔

517 بازدید | 53 پست

عکس نمیزارم .موهام خیلی بلند بود فر  و موج دار  ب سرم زد بچینمش .رفتم یکمشو چیدم مامانم هی گفت کوتا تر کن کوتاه تر کن‌‌منم چیدمشون بعد چون موهام پف داشت خیلی زشت شد رفتم ارایشگاه برام مدل زد چید .اومدم خونه باذووووووق  اما هممممممممه مسخرم کردن.دوستامم همینجور.همشون بم کلی متلک گفتن .دلم خیلی گرفت نشستم گریه میکنم😔😭

دل هیجکسی اینجوری نشکنین به هیجکس نگین زشت.من از بچگی همه بم میگفتن زشت میزاشتنم کنار بچه های فامیل قربون صدقه بچه هاشون میرفتن. تو ذهنم مونده.💔🥺

دوسپسرمم روز اخری ک رفت میگفت از بس زشت بودی روم نمیشد ببرمت جلو دوستام یا عکستو نشون کسی بدم بگم این دوسدختر منه.😔

...

خودشون زشتن 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز اول چش داشته دیده تورو 😐دایورتشون کن جانم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

با چشای زشتشون نگا میکنن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

دوست پسرت غلط کرده ! من واقعا نمیتونم کسیو زشت ببینم مگه اینکه نچسب باشه و اخلاق خوبی نداشته باشه در اون صورت به نظرم زشت میاد(البته استثنا هم هست) ...هیچکس زشت نیست فقط مردم عادت دارن به اینکه عیب و ایرادی از آدم بگیرن 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
دوست پسرت غلط کرده ! من واقعا نمیتونم کسیو زشت ببینم مگه اینکه نچسب باشه و اخلاق خوبی نداشته باشه در ...

البته بعضیام یه سری چیزا تو صورتمو مسخره کردن که یکم رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشت اما نه اینکه بشینم گریه کنم

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!