2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیز بگم 

منم امشب پیتزا میزارم

ولی توی نون باگت واقعا محشر میشه نون باگتو از وسط باز میکنم خمیرشو خالی میکنم توی سینی میزارم مواد پیتزارو میریزم میزارم آون انقدر میمونه تا نون باگت سوخاری میشه

من خمیر نون بربری میخرم عالیه واسه پیتزا

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ی چیز بگم  منم امشب پیتزا میزارم ولی توی نون باگت واقعا محشر میشه نون باگتو از وسط باز میکنم ...

آخه دوست دارم مجلسی باشی یادبگیرم مثل بیرون وگرنه خودم بیرون یبارمیخرم میخورم  برای مهمونی بدنمیشه مثل دستورتون  نگن نتونست ی پیتزا درست کنه

ی چیز بگم  منم امشب پیتزا میزارم ولی توی نون باگت واقعا محشر میشه نون باگتو از وسط باز میکنم ...

چن دیقه میزاری؟ من یه بار تو مایکروفر درست کردم سنگ شد ریختمش دور

چیزهایی که لازم داریم آرد و پودر مخمر روغن نمک شکر

اول یه قاشق غذاخوری پودرمخمر رو با ثلث لیوان آب ولرم و کمتر از یه قاشق چایخوری شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم و یه بشقاب روی لیوان میذاریم ک ۵دقیقه بمونه یه پیمانه ارد (من با لیوان فرانسوی پیمانه میگیرم) رو تو یه ظرف میریزیم لیوان مخلوط مخمرو اب رو روی ارد میریزیم ۳-۴قاشق روغن رو موادمون میریزیم یذره نمک اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم  اگ ب دست چسپید کم کم کم ارد اضافه کنید بعد روشو بپوشونید ظرف رو جای گرم نگهدارید تا ۱ ساعت بعدش قالب رو چرب میکنیم خمیر رو توی ظرف قالب ورز میدیم اگ روغن ته ظرف بعد از ورز دادن خمیر کم شد یکم باز چربش میکنیم و خمیر رو پهن میکنیم و موادرو توش میچینیم به همین راحتی به همین خوشمزگی

یا رب نظر توبر نگردد