2777
2789
عنوان

کنکوری ها🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 69 پست

من هیچ وقت ادمی نبودم که از اشتباه بقیه خوشحال شم. ولی بی شک از اشتباه ادمی که بهش میگم کارت اشتباهه و بازم انجامش میده به شدت لذت میبرم. صبح تاپیک زدم که چیکار کنم درس بخونم ولی تو تاپیک تو جوابشو پیدا کردم . فکر میکردم عقبم ولی الان جالبه برای من که ادمایی رو میبینم که اشتباهای دو سال قبل منو دارن سال کنکور تکرار میکنن و ۱۸۰ روزی که من میرم جلو کسب تجربه میکنن و درجا میزنن. خیلی لذت بردم دمت گرم❤ماااااچ و بای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@werewolf    

مرسی عزیزم 

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
من هیچ وقت ادمی نبودم که از اشتباه بقیه خوشحال شم. ولی بی شک از اشتباه ادمی که بهش میگم کارت اشتباهه ...

یبار نظرتونو گفتین همه هم دیدن نمیدونم چرا میخواین بگین همه چیزو میدونین اگه کسی خواست به نظرتون عمل میکنه کسیم نخواست عمل نمیکنه 

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
یبار نظرتونو گفتین همه هم دیدن نمیدونم چرا میخواین بگین همه چیزو میدونین اگه کسی خواست به نظرتون عمل ...

دانشگاه تهران میبینمت هانی😂😂😂ریپ نزن کار دارم عزیزم وقت ندارم بوس

من هیچ وقت ادمی نبودم که از اشتباه بقیه خوشحال شم. ولی بی شک از اشتباه ادمی که بهش میگم کارت اشتباهه ...

بسلامت

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

دوستان انشالله از فردا شروع کنید ب خوندن و نتیجش رو اخر شب بزارین حتما

اگه از کرنومتر استفاده کنید هم خیلی عالیه تایم مفید درس خوندنتون دستتون میاد

و ی نکته اینکه هر شب لغت ادبیات بخونین

و تو تایم استراحتتون روزانه لغت عربی

و صبح ها هر روز یک کلوز زبان کار کنید

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍