2777
2789
عنوان

کنکوری ها🍀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 69 پست
یعنی الان کارمون اشتباست؟

بله. این رقابت از نوع ناسالم هست که تخریب روح و روان شما رو به دنبال داره. یه دفتر بردار عزیزم. توش بنویس چقد میخونی و چند تست. فرداش باید بهتر باشی . یا تست بیشتر بزن یا بیشتر بخون. این سبک رقابت با خود سالم ترین راهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیزیو که باید میگفتم گفتم. قصدم قانع کردن شما نیست. وظیفه م این بود راهی رو که رفتم و اشتباه بود ...

عزیزم میفهمم چی میگی 

این روش مطمنه ب شرطی ک تلاش پشتش باشه 

بازهم ممنونم از نظر شما مهربوون

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
بله. این رقابت از نوع ناسالم هست که تخریب روح و روان شما رو به دنبال داره. یه دفتر بردار عزیزم. توش ...

این درسته 

ولی از تجربه های بقیه استفاده کردن و بهم روحیه دادن خیلی خوبه .

ممنونم از نظرت گلم

عزیزم میفهمم چی میگی  این روش مطمنه ب شرطی ک تلاش پشتش باشه  بازهم ممنونم از نظر شما مهر ...

امیدوارم بینش پشیمون نشین 

موفق باشین دوستان:))) ولی دلم میسوزه کاش وقتتونو هدر ندین واقعا و کاش یکی به من میگفت اینارو 

منم برنامه طولانی مدتم بستن پایه ها قبل عید و تمرکزم  رو دوازدهمه وبعد عیدم مرور

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
امیدوارم بینش پشیمون نشین  موفق باشین دوستان:))) ولی دلم میسوزه کاش وقتتونو هدر ندین واقعا و ک ...

عزیزم ما الان فقط روش ها و کارهایی که باهدفمون نزدیکمون میکنه رو با هم اشتراک میزاریم باقیش با بچه هاست که چقدر تلاش کنن

این درسته  ولی از تجربه های بقیه استفاده کردن و بهم روحیه دادن خیلی خوبه . ممنونم از نظرت گلم

عزیزم اینکار مشاور هست. ارتباط با دوستان کنکوری برای ادم سمهههه خالصه. اصلا پویزن هست که میریزه تو روح و روانت. خودت بهتر میدونی .

بچه ها قرار نیس همیشه اینجا باشیم هر موقع تونسین بیاین و گزارش بزارین 

من خودم تو برنامه روزانم همیشه زیست رو دارم 

ینی هر روز 

یک روز درمیان ریاضی و فیزیک و شیمی

و دور درمیون عمومی ها 

حالا خاسین عکسشو میزارم 

فعلا من میرم ادامه درسم

اگه پیشنهادی دارین بزارین

و اینکه اینجا قرار نیس همه عین هم باشیم 

فقط گزارش بزارین تا هر روز سعی کنید بهتر شین

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
عزیزم ما الان فقط روش ها و کارهایی که باهدفمون نزدیکمون میکنه رو با هم اشتراک میزاریم باقیش با بچه ه ...

lol اوکی هرکاری صلاح میدونین انجام بدین. اصلا تصمیم ندارم به زور صلاح یکیو بخوام❤

بچه هایی که هستین میخوایید برنامه های بلند مدت تا عیدمون و بگیم؟

برنامه همه همینه: جمع بندی پایه و دوازدهم تا عید و خلاصه نویسی و تست زیاد بعد عید فقطططط مرور.😂

واقعا لطف خدا به من بود اومدم این تاپیک دمت گرم اسی جون