2777
2789
عنوان

کسی تا حالا از روبیکا خرید کرده؟

394 بازدید | 11 پست

چه ها تاحالا کسی از خود کانال های روبیکا خرید کرده؟

امنیت داره؟ جنس‌ میفرستن؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

من دوتا سریتا از دیجی کالای پدرسگگگ خریدم ینی توش آب بوووودا آب🤦‍♀️۴۰۰تومنو انداختم‌توچاه فاضلاب

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من یه بلوز سفارش دادم بدستم رسید

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
من دوتا سریتا از دیجی کالای پدرسگگگ خریدم ینی توش آب بوووودا آب🤦‍♀️۴۰۰تومنو انداختم‌توچاه فاضلاب

من از دیجی کالا راضی ام که

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
من از دیجی کالا راضی ام که

تف ب روشون.همه جنساش ک اوکی نی

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
ن ولی حواست باشه تو روبیکا کلاه برداری زیاده

از قسمت بازارچه ی خود روبیکا خرید کردما

تف ب روشون.همه جنساش ک اوکی نی

منم همه رو نخریدم خخخخخ توالت فرنگی خریدم گلاب به روتون

منم همه رو نخریدم خخخخخ توالت فرنگی خریدم گلاب به روتون

🥴😂🤦‍♀️

من بدلیجات گرفتمعالی بود💙

مبارکت باشه عزیزم ایشالا طلاشو بخرید