2777
2789

مبارکههه.چند وقت اقدام بودی.علائم داشتی

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکههه.چند وقت اقدام بودی.علائم داشتی

ممنوون❤همون ماه اول😁بيبی چکم زودتر از آزمايشم مثبت شد سينه هام پر و حساس شدن و طعم آهن تو دهنم مياد و زود زود گرسنم ميشه و ضعف ميکنم

ممنوون❤همون ماه اول😁بيبی چکم زودتر از آزمايشم مثبت شد سينه هام پر و حساس شدن و طعم آهن تو دهنم مياد ...

بسلامتی عزیزم قدمش ب خیر .

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
مممنون 🌹

مبارکه گلم. انشالله سالم بیاد تو بغلت. برای منم لطفا دعا کن 🙏🏻

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ای جان مبارکه میگم‌مارک بی بی چی بود سریع مثبت شد

مديکور دوتا هم زدم هر دو مثبت آزمايشم منفی بود بعد 4 روز دوباره بيبی گذاشتم مارک ديگه پرررنگ مثبت بود ک آزمايش دادم ديدم بعععله😁نی نی تو دلمه❤

ممنوون❤همون ماه اول😁بيبی چکم زودتر از آزمايشم مثبت شد سينه هام پر و حساس شدن و طعم آهن تو دهنم مياد ...

ای جانم 

مبارکت باشه 

علائم بارداری دختر رو داری 

انشالا نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد 

تــا تــو دارم؛ همــه دارم؛دگـــرم هیـــچ نبـــاید...
ممنوون هنوز خيلی زوده واسه علائم..انشاالله عزيزم❤

درسته عزیزم 😊

من از روی ضعف و بی حالی که گفتی صبح داری و اینکه تست بی بی زود نشون داد گفتم که علائم اولیه بارداری دختر رو داری 

انشالا اول سلامت باشه و بعدش همون جنسیتی که خودت دوست داری❤❤

تــا تــو دارم؛ همــه دارم؛دگـــرم هیـــچ نبـــاید...
درسته عزیزم 😊 من از روی ضعف و بی حالی که گفتی صبح داری و اینکه تست بی بی زود نشون داد گفتم که علائ ...

اوخخخی انشاالله هرچی خيره❤فقط نميدونم واسه ضعفم چکار کنم اينقد اذيت نشم واسه نی نی بد نیست؟