2777
2789
عنوان

درددل...

83 بازدید | 5 پست

من گوشه گیرهستم-اصلا دوست ندارم توجمع برم-خانوادم اصلا درکم نمیکنندچندروزپیش به اجبار وناسزا منو بردن مهمونی-شب خوابیدیم- تاخودصبح گریه میکردم- ازاینکه همه میگن افسردگی داره ناراحت میشم-خانوادم بجای کمکم کنند-سرکوفت وسرزنشم میکنند-خسته شدم-کل روز تواتاقم آهنگ میزارم که صدای کسی رونفهمم- اینم بگم بابام اصلا اجازه نمیده ازخونه بیرون برم-حتی خریدکوچیک هم باید باخودش برم- 

شمااگه خدای نکرده جای من بودید چیکارمیکردید-  

این فقط یه تیکه از مشکلم بود- خیلی چیزای دیگه هم هست...

مثلا من الان سه چهارماه هست خونریزیم قطع نمیشه ودیگه کم خونی گرفتم و شب ها احساس میکنم دارم میرم تو کما- خانوادم بگم هم اهمیت نمیدن

خوب اول از همه یه دکتر زنان برو عزیزم خیلی مهمه 

خانه بهداشت محلتون  برو رایگان ویزیت بگیر بعدش بگو ببینم چی اینقدر تو جمع اذیتت میکنه 

چیزی توصورت یا ظاهرت هست که دوست داری تغییرش بدی؟

کسی توجمع هاتون هست که حضورش ناراحتت میکنه؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول خودت برا خودت ارزش قائل شو 

به سلامتیت اهمیت بده

حتما برو دکتر 

به خودت برس

نیازهاتو بگو 

کتاب خیلی بخون

آهنگ آدمو افسرده میکنه

اصلا آهنگ غمگین گوش نده

معنویاتت را ببر بالا

توکلت علی الله ان الله بصیر بالعباد  

خودت به خودت کمک کن

روی پاهات بایست.

برای دکتر رفتن و نجات سلامتیت که دیگه نمیتونند جلوی تو رو بگیرن.

بعد هم سعی کن به جای آهنگ گوش دادن باهاشون تعامل داشته باشی.

عزیزم.کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: سبک زندگی شاد رو گوش کن. کمکت میکنه 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز