2777
2789
عنوان

حساسم یا حق دارم ناراحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 28 پست
ببین عزیزم زمونه اینجوری به همه احترام میذاری ولی بقیه هیچ کارخوبی میکنی شما شخصیت داری که مثل خودش ...

مثل خودش باهاش نباشم اخه همه میگن اینطور موقع ها کم محلی کن ولی من سختمه نمیدونم چرا نمیتونم بد بشم

ملا نصرالدین وارد طویله خرش که میشد سلام میکرد بقیه میگفتن اون خره نمیفهمه که سلام میکنی گفت اون خره من که آدمم آدمیت خودم رو نشون میدم 

حالا مهم نیست دیگران کین و چین من همیشه آدمیت خودم رو باید نشون بدم .مقابل به مثل با یه عده یعنی زیر پا گذاشتن خودم هرگز با دیکران نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کردم ولی باز هم رفتار زشتشون دارن تازه بدتر شدن به جای بهتر شدن

چون کم رفت و آمد کردنت و فهمیدن می‌خوان بیشتر آسیب بزنند. باز هم کمتر کن اگه حالا هفته ای دو روزه بکن یه ساعت ... چون به روشون بیاری مستقیم کافیه نقطه ضعفتو پیدا کنند بیشتر انجام بدن حالا هم که خدا رو شکر کرونا هست بهونه هم دستته

چون کم رفت و آمد کردنت و فهمیدن می‌خوان بیشتر آسیب بزنند. باز هم کمتر کن اگه حالا هفته ای دو روزه بک ...

مثلا تو جمع که باشیم جلوشون پا میشم نگاه نمیکنن سلام کنن موقع رفتن هم باهام خداحافظی نمیکنن خیلی ناراحت میشم 

ملا نصرالدین وارد طویله خرش که میشد سلام میکرد بقیه میگفتن اون خره نمیفهمه که سلام میکنی گفت اون خره ...

اره واقعا، جالبش اینه خیلی ادعاشون میشه انسانیت دارن ولی چیزه دیگه ای نشون دادن   

مثل خودشون باهاشون رفتار نمیکتی؟

خب با ی نفر ک اینجوری بود کات کردم فامیل خودم بود تازه ولی جایی اگه باهام بد برخورد بشه یا کمتر میرم یا منم قیافه میگیرم سعی کن برای خودت ارزش قائل بشی عزیزم

آینده روشنه  
مثل خودش باهاش نباشم اخه همه میگن اینطور موقع ها کم محلی کن ولی من سختمه نمیدونم چرا نمیتونم بد بشم

نه عزیزم هرکسی ادب وشعور خودشو نشون میدم خیلی ریلکس رفتار کن انگار نه انگار که اصلا رفتاراشو میبینی کاملا واست بی اهمیت باشه بذار انقدر کم محلی کنه ببینه کی اذیت میشه اینجور موقعها باهمسرت خیلی خوب باش پیشش بشین با اونم حرف بزن انگار نه انگار که اتفاقی نیفتاده سعیم کن کم ببینیش اعصابتم آروم باشه

مثلا تو جمع که باشیم جلوشون پا میشم نگاه نمیکنن سلام کنن موقع رفتن هم باهام خداحافظی نمیکنن خیلی نار ...

اصلا برات مهم نباش شما کار خودتو انجام بده طرفت اصلا انسانیت نداره بی ادب سلام کردن وبلندشدن ازجا ادب هرکی نشون میده پس حالا که اینجوری اصلا ازش انتظار نداشته باش چون نمیفهمه