2777
2789
عنوان

حساسم یا حق دارم ناراحت شم

356 بازدید | 28 پست

سلام خیلی رفتار بقیه برام مهم شده قبلا اینطوری نبودم و برام مهم نبود ولی الان نه مثلا اگه خواهرشوهرم به عمد کم محلی کنه تو جمع بهم تا چند روز میریزم بهم و اعصابم داغون میشه در صورتی که قبلا اهمیت نمیدادم حتی نمیتونم وقتی دیدمش مثل خودش رفتار کنم عذاب وجدان میگیرم نکنه ناراحت شه! نمیدونم چرا اینجوری شدم به نظرتون چیکار کنم بی تفاوت یا مقابله به مثل آخه اینکارم دلمو اروم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کار بدی که اونا کردن دلیل نمیشه که شما اون کارو کنید سعی کنید زیاد به این رفتاراشون توجه نکنید

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
بیخیال بابا بیکاریا

آخه نه خودم احترام همه دارم ناراحت میشم کسی بی احترامیم کنه از اونطرف هم نمیتونم مثل خودش بشم بعد طرف فکر میکنه نفهمم دوباره بدتر میشه

آخه نه خودم احترام همه دارم ناراحت میشم کسی بی احترامیم کنه از اونطرف هم نمیتونم مثل خودش بشم بعد طر ...

ول کن بابا فقط شوهرت برات مهم باشه میخوای چیکار بقیه رو

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

من وقتی کسی آزارم میده نه حرفی میزنم بهش نه چیزی فقط دیگه ازش فاصله میگیرم و زیاد هم صحبت نمیشم باهاش اینجوری راحتترم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
به نظرم از اینکه نمیتونیم بدی رو با بدی جواب بدیم به خاطر قلب و نیت پاک و صافمون هس ولی بقیه میزارن ...

منم مثل تو حساس شدم البته من شوهرم با زنای فامیل بگو بخند میکنه ک منو اززندگی بیزار کرده بااین کارش.و بدترازاون ایته ک پسرم فوت کرده و حالم واقعا بدتر شده

خدایا شکرت
آخه نه خودم احترام همه دارم ناراحت میشم کسی بی احترامیم کنه از اونطرف هم نمیتونم مثل خودش بشم بعد طر ...

ببین عزیزم زمونه اینجوری به همه احترام میذاری ولی بقیه هیچ کارخوبی میکنی شما شخصیت داری که مثل خودش نمیشی  کاملا برات بی اهمیت باش نذار بفهمه با کاراش ناراحت میشی هرکی هرچی میکنه به خودش 

رفت و امدتو بطور نامحسوس باهاشون کم کن و اگه گله کردند درس و بچه و کار و...بهونه کن. و زیاد باهاشون ...

کم کردم ولی باز هم رفتار زشتشون دارن تازه بدتر شدن به جای بهتر شدن