2777
2789

اولین سالگردتونه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو خونه آهنگ بزارید دو نفره برقصید و شوخی کنید و بخندید

یا میتونی پودر کیک آماده بخری تو ۲ ساعت کیک درست کنی 

یا میتونی ساعت یا لباس ست دو نفره سفارش بدید

یا چالش برید با هم با برنامه تیک تاک و لایکی 

کلیپ خاطره انگیز فیلمی یادگاری از روزتون بگیرید

میتونید آتلیه عکس بگیرید

تو کاغذ برای هم نامه بنویسید و آرزوی خوشبختی کنید بهم بدید

یه شام و کیک و یه هدیه کوچیک یادآوری خاطرات و بشینین فیلم عقدتون و اگه دارید ببینید یا بشینید بخندید حالا اگه منظورت دکور و چیز خاصیه شمع و قاب عکساتون خیلی خوب میشه

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
من امرور6امین سالگرد عقدمونه نه چیزی خریدم نه برنامه ای دارم😳

ن

مبارکع،آدم تو این اوضاع یکم بی حاله کلا شوق اول د ندلره

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

اگر اهل هیجان هستید یه بازی دونفره ازین جعبه بزرگا که توش کارت و ایناس بخرید بازی کنید یا بازی آنلاین کنید هر کی باخت شام سفارش بده یا چیزی بخره

شاد باشید و بخندید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز