2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 404 پست
[QUOTE=170574772]دنیا بله درسته حالا امری داشتین!!!!

وا بیا منو بخور عجبا سوال کردم این چه طرز جواب دادنه چرا دنبال حاشیه ای

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قوربونت برم کاری نکردم که دشمنت شرمنده🥺🥺 نه جدید نیستم ۸۳۰pargol فک کنم باید یادت باشه

پر گل تووویی؟/

الهی دورت بگردم..واقعا خودتی؟؟

شرمندتم بخدا نشناختمت...واقعا دمت گرم....پرپرمنی تو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عه خوش اومدی  دوستات دق کردن😑 دیگ حواست باشه تعلیق نشی گناه دارن  خوشحال شدم برگش ...

چشم ممنون قشنگم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوشحال شدم برگشتی عزیزم  خوش اومدی  خدا بیامرزه مادرتون رو

فداتشم...ممنونم عزیز جان/

خوش برگشتی عزیزم 😍 نمیشناسمت ولی تعریفتو شنیدم و خیلی برات خوشحالم که دوستای بامعرفتی داری 😘 ایشال ...

دورت بگردم...مرسیتم/

خوش اومدی قشنگم 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

خوش برگشتی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃