2777
2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 404 پست
[QUOTE=170574772]دنیا بله درسته حالا امری داشتین!!!!

وا بیا منو بخور عجبا سوال کردم این چه طرز جواب دادنه چرا دنبال حاشیه ای

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قوربونت برم کاری نکردم که دشمنت شرمنده🥺🥺 نه جدید نیستم ۸۳۰pargol فک کنم باید یادت باشه

پر گل تووویی؟/

الهی دورت بگردم..واقعا خودتی؟؟

شرمندتم بخدا نشناختمت...واقعا دمت گرم....پرپرمنی تو/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
هوففففف...گاهی باید غم و غصه هارو به یجات بگیری.. بزار یچیز بگم بهت ژینا..اگه تو سایت ۱۰ نفرو مثل خ ...

یکیش اونه نفر هفت و هشتمم منم داا 

ده سن یوخ اوزومی اولدورجیم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عه خوش اومدی  دوستات دق کردن😑 دیگ حواست باشه تعلیق نشی گناه دارن  خوشحال شدم برگش ...

چشم ممنون قشنگم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوشحال شدم برگشتی عزیزم  خوش اومدی  خدا بیامرزه مادرتون رو

فداتشم...ممنونم عزیز جان/

خوش برگشتی عزیزم 😍 نمیشناسمت ولی تعریفتو شنیدم و خیلی برات خوشحالم که دوستای بامعرفتی داری 😘 ایشال ...

دورت بگردم...مرسیتم/

خوش اومدی قشنگم 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

خوش برگشتی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃