2789
عنوان

عجایب سایت

254 بازدید | 30 پست

امشب تو نی نی سایت فهمیدم بعد ده سال حتی باید از سوسک ماده خونه هم ترسید مادر خواهر که جای خود داره چون ممکنه نظر داشته به شوهرم و کلا ایران هرجا پر بیمار جنسی وقتی هم گفتم تو خانواده مون نداشتیم گفتن میخوای بگی خانواده خوبی داری !حالا شوهرمو کجا قایمش کنم به نظرتون؟! 

اصلا پشت دستمو داغ کردم دیگه شرکت کنم تو بحث سه ساعته دارم جواب پس میدم من موندم تاپیک زده شده بحث کردیم تموم شده چیه حالا رفتی اولین پست منو پیدا کردی هی ریپلای میزنین 

تاپیکو نمیذارم از این بچه بازی ها دوست ندارم که بخوام بگم درست میگم فقط راهکار بدین چی کنم؟ 

تصمیم گرفتم حتی مادرشوهر نزدیک شوهرم شد جیغ بزنمااااا🤣🤣🤣🤣

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجایبش ک هف گانس

به خدا یک چیزی نوشته گفتم حرفت درسته فقط دوموردش مشکل داره سه ساعته دارن ریپلای میکنن ده ساله اینجام نرفته بودم بحث های این مدلی کلافه شدم والا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینجا همین جوریه کافیه حرفی بزنی،یکی خورده بگیره وبرخلافت باشه بقیه ام پی در پی حمله میکنن وگاهی انتحاری میزنن،منم یه جا نوشتم بده برا شوهرت پلیس بیاری سوراخم کردن،منم دیگه زیاد چیزی نمیگم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

شوهرای نی نی سایتی ها همه از دم عسلن

همه زنهای دنیا کمین کردن واسه یه لحظه غفلت که انگشتشون بزنن😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
جو سایت خیلی بده واقعا خیلی 

والا من ده سال پیش بودم و هستم مثل این دوسال آخر ندیدم

شوهرای نی نی سایتی ها همه از دم عسلن همه زنهای دنیا کمین کردن واسه یه لحظه غفلت که انگشتشون بزنن😂

اوف مای گاد یوزارسیفن🤭😶

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍