2777
2789
عنوان

عجایب سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست
شوهرای نی نی سایتی ها همه از دم عسلن همه زنهای دنیا کمین کردن واسه یه لحظه غفلت که انگشتشون بزنن😂

دیگه این مدلیشو ندیده بودم والا هرچند طبق گفته های استارتر موردش عجیب بود و خاص 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جو سایت خیلی بده واقعا خیلی 

آدم میترسه نظری بده🤭🤭🤭مورد حملات پی درپی قرار میگیری😶😶

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا همین جوریه کافیه حرفی بزنی،یکی خورده بگیره وبرخلافت باشه بقیه ام پی در پی حمله میکنن وگاهی انت ...

یکی گفت اینایی که طلاق گرفتن شغل ندارن میان میفتن رو زندگی ما و شوهرامون😐

آخه پفیوز شوهرت شبیه بیل بی دستس کی میاد با شوهر تو

و دیگر هیچ...

واقعا هستن از این بیمارا به نظر من از هر ۱۰ نفر حداقل یکی

خب باشن

شاید خانواده این خانم نداره ‌.....

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

منم به خودم گفتم دیگه شرکت نکنم مگه اینا که بچه کوچیک دارن یا باردارن یه جمله بلند میگی یه کلمه از توش پیدا میکنن فحشت میدن هرچی میگی منظورم این نبود باز فحش میدن من خودم عادت دارم یکی بهم فحش میده بهش میگم چرا فحش میدی ببینم دلیلش چیه نه اینکه از رو یه جمله سریع یکیو فحش بارون کنم که شاید منظورشو درست بیان نکرده😕

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
یکی گفت اینایی که طلاق گرفتن شغل ندارن میان میفتن رو زندگی ما و شوهرامون😐 آخه پفیوز شوهرت شبیه بیل ...

ما خودمون به خودمون رحم نمیکنیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکی گفت اینایی که طلاق گرفتن شغل ندارن میان میفتن رو زندگی ما و شوهرامون😐 آخه پفیوز شوهرت شبیه بیل ...

والا😆😆😆

شوهراشون نذارن یکی بیفته رو زندگیشون اگه کرم ندارن جلو خودشون رو بگیرن زنا متاهل احساس میکنن مرداشون رو گول میزنن مردا خودشون 7 خط عالمن

منم به خودم گفتم دیگه شرکت نکنم مگه اینا که بچه کوچیک دارن یا باردارن یه جمله بلند میگی یه کلمه از ت ...

عزیزم هرکه شخصیت خودشو ب نمایش میزاره

الان یکی گفت ترنس چیه گفتم دوجنسه...بخدا منم معنیشو پرسیدم بهم گفتن دوجنسه س....بابا خب منم ندونستم انسان وخطا،انقد حرف زدن که تو ادعا داری فلانی بهمانی😶😶😶دیونه خونس🥺🥺🥺

آدم میترسه نظری بده🤭🤭🤭مورد حملات پی درپی قرار میگیری😶😶

دقیقا یکی این یکی دیگم اینک کلا دارن افکار منفی منتقل میکنن بدبین میکنن ادم به خیلی چیزا

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

خب باشن شاید خانواده این خانم نداره ‌.....

واقعا هم ندیدم والا الکی بگم بدن من مادرم از بچگی تربیت سفت و سختی داشت نمیذاشت جایی تنها برم بمونم بهم آموزش داده بود خیلی مسائل رو که الان داره مد میشه و...

از اون طرف واقعا مردهای فامیلمون نگاه بد نداشتن من سه ساله بودم شوهر عمه هام و شوهرخاله هام منو با اسم به علاوه خانم صدا کردن هیچ چیزی در این ۳۶ سال زندگی ازشون ندیدم والا بیام بد بگم برای اینکه دیگران راضی باشن یا ده ساله ازدواج کردم تو خانواده همسر هم همچین چیزی ندیدم

عزیزم هرکه شخصیت خودشو ب نمایش میزاره الان یکی گفت ترنس چیه گفتم دوجنسه...بخدا منم معنیشو پرسیدم به ...

من دیروز یکی از معلم دخترش گفت گفتم معلما بیشعور شدن معلم دختر داییم هی به بچه ها میگه ایشالله بمیرید بعد سریع گفتم البته نه همه ی معلما بعضیاشون پرخاشگرن دیگه فحش دادن به جان بچم منظورم به همه نبود  مگه میشه همه بد باشن یا همه خوب اصلا به جمله بعدیم که گفتم همه اینجور نیستن توجه نکردن اعصابم بهم ریخت رفتم بیرون هوایی خوردم تا اروم شدم

من دیروز یکی از معلم دخترش گفت گفتم معلما بیشعور شدن معلم دختر داییم هی به بچه ها میگه ایشالله بمیری ...

اره شعور اینو ندارن بگن یه آدم پشت اکانته دل داره دل نشکنیم والا منم نمیبخشم

نگاهی ب امضام کن

اره شعور اینو ندارن بگن یه آدم پشت اکانته دل داره دل نشکنیم والا منم نمیبخشم نگاهی ب امضام کن

خیلی عصبی بودم اون جمله رو نوشتم اخه دختر داییم پارسال تو تصادف تا دم مرگ رفت 4 تا از فامیلامون باهاش بودن اونا فوت شدن معلمش بهش میگه ایشالله بمیری خیلی ناراحت میشم من هنوز تو شوک از دست دادن اونام