2777
2789
عنوان

شرمندتونم.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 181 پست
ممنون دورت بگردم حس لجن بودن دارم اگ بمونم چون مادرم ب خاطر این سایت روحش ازردع شد نمیتونم بی تفا ...

دوراز جون این چه حرفیه

خدا خودش جوابش رو میده حتما

متاسفم برات عزیزم😔

نمیدونم بعضیا جنس دلشون از چیه انقد راحت دل میشکنن

هیچی نمیتونم بگم جز سردیع دستام  جز سرم ک از شدت گریه درد گرفتع هیچی نمیتونم بگم میخام حتی ...

میفهممت و درکت میکنم 

حق نداری چند روز حتی خاموش هم بخونی فهمیدی مرگ نفس خاموش هم نیا قسم دادم بهت 

با نفس بلا برات پیام میفرستم با خودشم جوابم و بفرست 

حال دلت خوب میشه دعای من همیشه همراهته دختر نازدونم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنا تاوان اشک چشمای یه دختر و به بدترین شکل میده دیر و زود داره ولی این اتفاق می افته ایمان دارم ...

نگار خیلی دختر خوبیه من بدی ازش ندیدم نمیدونم اینهمه کینه از کجا میاد نفس جان اون عدالت خدا که صد در صد شک نداشته باش یه جوری خدا میزارع تو کاسه اون طرف که خودشم نفهمه از کجا خورده شکستن دل یه دختر بی گناه تاوان بدی داره

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
میفهممت و درکت میکنم  حق نداری چند روز حتی خاموش هم بخونی فهمیدی مرگ نفس خاموش هم نیا قسم دادم ...

چشم 

هرچی تو بگی

نفس..دوس داشتم کنارم بودی

سرمو میزاشتم رو پات

انقد بات زار میزدم

انقد گریه میکردم عاروم شم

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

@آنیدـپ  

@دوردونه76  

دوستمون داره برای یه مدت کوتاه و آروم شدنش میره 

برای حال دلش دعا کنید ❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بهش میگم بخدا بهش میگم

چی بش میگی؟

چی میگی نفس؟

میگم نمیخام کسی بدونع

نمیخام جاز بزنم

نمیفهمی؟

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
منتظرتم❤نگاری ام❤

دوست دارم نگینم

چشم  هرچی تو بگی نفس..دوس داشتم کنارم بودی سرمو میزاشتم رو پات انقد بات زار میزدم انقد گری ...

چشمای خمار سبزت بی بلا 

راستی بیشووررررر حق نداری اینقد خواستنی و خوشگل باشی 

بیرون رفتنی سرتو بنداز پایین فهمیدی👊

من از دیشب ساعت ۳ هیچی از خدا نمیخواستم فقط میخواستم انقدی بهت نزدیک بودم که لباس تنم میکردم میومدم در خونتون تا بغلت کنم تا بدونی مامانت انقد اوت دنیا به فکرته و پیش خدا دعات میکنه تا دوستایی پیدا کنی که هم قد خانوادت شایدم بیشتر دوست داشته باشن

چی بش میگی؟ چی میگی نفس؟ میگم نمیخام کسی بدونع نمیخام جاز بزنم نمیفهمی؟

ژینا باید بدونه تو میدونی بهش چیا گفتن؟اون باید تا الان صدبار شکایت میکرد از این سایتو کاربراش ولی هیچی نگفت 

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
نمیکنم میفهمی نمیکنم 

نفس جان پاک کن درکش کنیم باشه 

شرایط سختی داره 

بزار آروم بشه 

@آنیدـپ     @دوردونه76     دوستمون داره برای یه مدت کوتاه و آروم شدنش میره& ...

بگردم الهی برا دلش😢😢 

دعا میکنم نفسم 

ایشالا نگار جوونم با حالش خوش برگرده سایت

برا مامان عزیزش فاتحه خوندم 😔🌹

...........
ژینا باید بدونه تو میدونی بهش چیا گفتن؟اون باید تا الان صدبار شکایت میکرد از این سایتو کاربراش ولی ه ...

چ ربطی ب ژینا دارع🙄

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///