2777
2789
عنوان

شرمندتونم.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 181 پست
ممنونم ازت....ممنونم خواهری........هیچوقتتت این لطفتو فراموش نمیکنم....هیچوقت

مراقب خودت باش 

قول بده بهم 

فقط و فقط به خودت فکر کنه با مامان خلوت کن تونستی سرخاک برو تا آروم بشی 

تو هر جوری هستی مامان دوست داره 

منم مامانت شدما یادت نره تنهام نزار به هم نیاز داریم تو به من من به تو دوست دارم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقب خودت باش  قول بده بهم  فقط و فقط به خودت فکر کنه با مامان خلوت کن تونستی سرخاک برو ...

میدونسی اشکم درومد؟

این گریه رو هیچوقت فراموشت نمیکنم...

این ضربه ای خوردم...

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
زود برگرد دردونه ی قلبم تو وات پیامت میدم الان

چشم ابجی

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
میدونسی اشکم درومد؟ این گریه رو هیچوقت فراموشت نمیکنم... این ضربه ای خوردم...

فدای اشکات که از دیشب نزاشتی اون چشما یه دقه آروم باشن 

میدونم یادت نمیره کم رنگ میشه برات این اتفاق 

سعی کن زودتر برگردی حتی اگه دوروز دیگه دیدی توان بودن تو سایت و داری بدون تعلل برگرد 

مامان چشم انتظارته ❤

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من نبودم دیشب الان متوجه شدم خدا مادرتو بیامرزه براش فاتحه خوندم حرص بیشعورای اینجارو نخور

ممنون دورت بگردم

حس لجن بودن دارم اگ بمونم

چون مادرم ب خاطر این سایت روحش ازردع شد

نمیتونم بی تفاوت بازم تو این سایت بگم و بخندم و بمونم

اون آدم دیشب آتیش جهنم و برای خودش نخرید نگار آتیش این دنیا رو خرید مطمئن باش تاوان حرفاش و دل شکسته ات و حال بدت و بدجور میده 

دختره قلبش نازکه مگه میشه مامانی که آرزوی بغلشو صداشو داره رو به فحش بکشن و این بشینه آروم باشه  ...

اشکم در اومد خدا لعنت کنه ادمایی که هر چی از دهن کثیفشون در میاد میگن خدا نگارم بزرگه بهش بگو برا حرف ادمای بی ارزشی خودشو اذیت نکنه 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
اون آدم دیشب آتیش جهنم و برای خودش نخرید نگار مطمئن باش تاوان حرفاش و دل شکسته ات و حال بدت و بدجور ...

هیچی نمیتونم بگم

جز سردیع دستام 

جز سرم ک از شدت گریه درد گرفتع

هیچی نمیتونم بگم

میخام حتی تو دنیای واقعی ی مدت لال شم

حوصلع هیچکسو ندارم

دوست دارم

یادت نرع 

اشکم در اومد خدا لعنت کنه ادمایی که هر چی از دهن کثیفشون در میاد میگن خدا نگارم بزرگه بهش بگو برا حر ...

مطمئنا تاوان اشک چشمای یه دختر و به بدترین شکل میده دیر و زود داره ولی این اتفاق می افته ایمان دارم به خدای عدالت گر