2821
2789
عنوان

وام دانشجویی

13238 بازدید | 30 پست

سلام من دیروز درخواست وام تحصیلی دادم اونایی که تجربشو داشتن از روزی که درخواسته وامو میدی چقد طول میکشه واریز کنن بعدش روش باز پرداختش چیه واینکه چطوریه قسطش چند ماهست چطور محاسبه میشه

اقساطش بعد از فارغ التحصیلی هست

احتمالا تا پایان همین ترم واریز میشه برات

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان نمیدونم گلم. من ده سال پیش دانشجو بودم. اون موقع درخواست دادم بعد یه هفته ریختن. قسطی هم نبود. بعد فارغ التحصیلی تسویه کردم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه به ماهه بعدش چند ماهست 

ماهانه حدود سی تومن اینا فکر کنم

بستگی به تعداد وامی که میگیری داره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من ورودی مهر ۹۸ هستم...آبان ۹۸ درخواست دادم فکر کنم تو دی بود یا بهمن ۹۸ یادم نیست دقیق اون موقع ب ...

آها بی زحمت میتونی بری سایت صندوق رفاه اونجا نوشته بهم دقیق بگی ببخشیدا

برای این ترم شد 1 و 500 برای این مثلا ماهی چقدره؟

نمیدونم خب میپرسیدی از دانشگاهتون