2777
2789
عنوان

بغض

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 20 پست
همه اثراتش رو دارم واقعا گاهی وقتا شدتش به خودکشی رسیده

خوب اگه  اینجوره حتما یدوره پیش روانپزشک برو دارو مصرف بکن چون احتمالا هورمونات بهم ریخته  دختر منهم بخاطر قرنطینه خیلی افسرده شده بود الان دارو مصرف میکنه الان خدارو شکر بهتره 

خوب اگه  اینجوره حتما یدوره پیش روانپزشک برو دارو مصرف بکن چون احتمالا هورمونات بهم ریخته   ...

خداروشکر عزیزم نه من بخاطر ی سری مسائل و کلا ادم ماتیم زیادم پیش روانشناس مشاوره رفتم ولی تغییر نکردم همیشه توخودمم به هیچ چی دلم خوش نمیشه واقعا موندم بین زندگی کردن و زنده بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ واس من دارو مصرف کردن خیلی زوده😓

خوب دختر منم ۲۱ سالشه وقتی نمیشه با روانشناسو این چیزا حالت خوب بشه وهمش درمونده وغمگین باشی با یکی دوتاقرص حالت بهتر باشع چه ضرری داره  البته با ورزشو هنرو ...این چیزاهم میشه ولی اگه افسردگیت کمتر باشه وگرنه مجبوری دیگه