2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا ولی عاشقشم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 61 پست
من حافظه شعریم فعلا کار نمیکنه😂🤦‍♀️ گاهی ب شدت فعاله گاهی خر میشه

همین ک اومدی خیلی ارزشمنده🙂 اصن نخیرم باید ی چیزی بگی دیگه الکی ک نمیشه بیای اعصاب نمیذارن واسه ادم اههه😡😤😁😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این عشق ماندنی این شعر بودنی این لحظه های با تو نشستنی سرودنی نیست این لحظه های ناب در لحظه های ...

"ای که شعر دیگران را ساده از بر می‌کنی
شعرهای من برای توست، باور می‌کنی"!؟

پای هر بیتَم، ردیفی؛ بی تو شعری ناقصم
حال من را با همین ابیات بهتر می‌کنی

وزن در افکار مخدوشم نمی‌گنجد ولی
چون تو می‌آیی ترازو را میسّر می‌کنی

می‌نشینی روبه‌رویم با همان چشم خمار
این غزل های مکدّر را منوّر می‌کنی

من چگونه بازگویم مقصدم چشمان توست
من هلاک چشمهاتم، تیر را در می‌کنی؟

فکر اشعار بدون تو نبود و نیستم
از چه رویی خاطرم را هی مکدّر می‌کنی؟

هان، تویی که شعرهایم را برایت گفته‌ام
روز و شبها را کجا بی شعر من سر می‌کنی!؟

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خیلی هم قشنگ مرسی🥰

فدات

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همین ک اومدی خیلی ارزشمنده🙂 اصن نخیرم باید ی چیزی بگی دیگه الکی ک نمیشه بیای اعصاب نمیذارن واسه ادم ...

😂😂😂

الان فقط این تو ذهنم اومد

یه توپ دارم قل قلیه

سرخ و سفید و ابیه

میزنم زمین هوا میره

نمیدونی تا کجا میره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مرسی ازت عزیزم خیلی لذت بردم ازش⁦♥️⁩

🌺🌺🌺🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

روزی که رخ خوب تو در پیش ندارم

آن روز دل خلق و سر خویش ندارم

چندین چه کنی جور و جفا با منِ مسکین

چون طاقت هجرت من درویش ندارم

در مجمرهٔ عشق و غمت سوخته گشتم

زین بیش سر گفت و کمابیش ندارم

تا سلسلهٔ عشق تو بربست مرا دست

جز سلسله بر دست دل ریش ندارم

زان غمزهٔ غماز غم افزای تو بر من

اسلام شد و قبله شد و کیش ندارم

@نیکی0 🥺

روزی که رخ خوب تو در پیش ندارم آن روز دل خلق و سر خویش ندارم چندین چه کنی جور و جفا با منِ مسکی ...

غمگینم!
آخر امروز نگفتم
نگفتم دوستت دارم
از خودم خجالت می‌کشم
از خودم فرار می‌کنم
که دیر کردم
که دیر گفتم وُ امروز رفت🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/