2777
2789
عنوان

درآمد دنیا جهان بخت😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😊خب قطعا در امدش از کساییکه کاراشو دنبال میکنن دیگه😁الان بجای اینکه ب اون ایراد بگیری باید بگی عجب ...

بخدا خیلیا نمیدون، میبینن زرق و برق داره دنبالش میکنن🤢

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
چه فایده دنیا مگه فقط پوله مهم اینه عاقبت انسان چطور رقم میخوره ببخشین احساس کردم با حسرت گفتین

نه بابا😄😄 حسرت چی

از خودم تعریف نباشه صدتا اینو می ارزم منم میتونم از اینکارا بکنم😁

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
۱۰ میلیون و خورده فالو ر داره

اره دوستمون گفت.من ی پیج بوتیک دارم برا هر استوری ۲۰۰اومن میگیره برا هرپست ۲۴ساعتی ۵۰۰تومن.این یه پیج معمولی.حالااونم باتوجه ب فالور درامد داره.

پولی هست ک مردم خودشون راضی هستن ومیدن ما چرا حرص بخوریم.

برا پولی ناراحت باشین که بهمون ندادن (آقازادها)دزدیدن ورفتن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
نه بابا😄😄 حسرت چی از خودم تعریف نباشه صدتا اینو می ارزم منم میتونم از اینکارا بکنم😁

همینکه حسرت همچین آدمایی رو نمی خوری خوبه

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
فقط این یه نفر نیست ک اینجوری معروف شده ودارمد داره.من عکسش ببینم نمیشناسم فقط اسمش شنیدم.اما حتما چ ...

اينكه توزيع درامد در سطح دنيا نا عادلانه س كه شكي درش نيست و متاسفانه اين شفاف روز به روز عميق تَر هم ميشه أما هستند كسانيكه ثروتمندن اما اون ثروت رو هم به صورت حلال كسب كردن و هم به صورت حلال خرج ميكنند و حقوق مالي ديگران رو هم ميپردازند😇🌿

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
اينكه توزيع درامد در سطح دنيا نا عادلانه س كه شكي درش نيست و متاسفانه اين شفاف روز به روز عميق تَر ه ...

خدا عمر با عزت به اون درصد انسان ها هم بده ک باشرف زندگی کردن.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

دوستان یه سوال اگر پستی گزارش بزنن بترکه دیگه گوگل سرچ کنی بالا نمیاد؟؟؟؟

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم