2777
2789
عنوان

درآمد دنیا جهان بخت😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 106 پست
نصف تاپیکای سایت به درد هیچکس نمیخوره بیشتریا اومدن سرخودشونو گرم کنن

حیف عمر ادم ک تو این سایت هدر بره

هزارتا کار بهتر میشه انجام داد جای سرگرم کردن خودمون با این چرندیات

چیش نوش جونش😄 سایت شرط بندی نوش جون داره؟🙄

خب تاوانشومیده وداده هرچیزی تاوان داره 

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینو گذاشتم که این آدمای بی هنر رو دنبال نکنید اینا خودشون با حاشیه سازی بالا میبرن با سایت شرط بندی

جوونای ماهم پول نتشون حروم میشه که اینا پول بزنن به جیب

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
خب اینجا که بخش تبادل نظر ناسا نیست 

خب دیگه پس یچیز میگیم نگید خب که چی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خب تاوانشومیده وداده هرچیزی تاوان داره 

برای آگاه سازی دیگرانه

خیلیا بی دلیل اینارو دنبال میکنن، باید بدونن این چیزارو 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5544762/دوستان-عزیزم-شما-زشت-نیستین-فقط-آرایش-کردن-بلد-نیستین-والا?postId=168082003

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
برای آگاه سازی دیگرانه خیلیا بی دلیل اینارو دنبال میکنن، باید بدونن این چیزارو 

من که اصلااینستا ندارم مردم بیکارن نمیدونم چرااینارودنبال میکنن

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
واقعا الان چ دردی از مردم دوا میکنه دونستن اینا  هرکیو تو قبر خودش میزارن به خودش ربط داره چقد ...

ربطش اینه دیگران رو آگاه کنیم که این آدمای بی هنر رو دنبال نکنند

والله از ماست که بر ماست. خب چرا میریم تو سایت این احمقا و معروفشون میکنیم؟ چرا مدام دنبال داستانای زندگی بیخود و کثیفشون هستیم. خب اینا طبق بازدیدی که پیجشون میخوره درآمد دارن. این پولا رو ما میریزیم تو جیب این بی هنرای زالو

نصف مردم دنیا؟ پس چرا حداقل در اطراف خودم خانواده ام  نزدیکانمون نیست همچین آدمی....

خداروشکر اطرافت ادم های سالمی هستن.من ازبس شنیدم ودیدم به چیزایی ک اعتماد داشتم بی اعتماد شدم 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
والله از ماست که بر ماست. خب چرا میریم تو سایت این احمقا و معروفشون میکنیم؟ چرا مدام دنبال داستانای ...

تازه میان میگن به ما چه😄

اگه همه این چیزارو به دیگران انتقال بدیم این احمقا هم معروف نمیشن

حالا یکی بدون اختلاس پولدارشده بیام چشمش بزنیم اسم اقازادهارو بیارین حداقل سبک بشیم دوتا فحش بدیم

كار آفرينه يا مؤسس شركت دانش بنيان 

هنر خاصي داره يا رتبه ي علميش ممتازة 

اگر كسي به واسطه ي پول حلال ثروتمند شده باشه من دستشم ميبوسم 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
خداروشکر اطرافت ادم های سالمی هستن.من ازبس شنیدم ودیدم به چیزایی ک اعتماد داشتم بی اعتماد شدم 

شانه هایت پر از پروانه و آدمهای دورت فرشته❤

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️