2777
2789
عنوان

درآمد دنیا جهان بخت😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت درآمدش درسته؟ تنها اختلاس نیست پول کثیف ...

اینم مثل بقیه مگه فقط این هرزه س .نصف بیشتر مردم جهان اینجورین.

مشکل اینجاست همیشه خودمون ب طرف جزئیات میبریم .مشکل ما جهانبخت نیست

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

نمیدونم چراازاونای که میگن به من چه به توچه بدم میادقبل اینکه کسی بگه بگم نوش جونش

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی  
دنیا جهانبخش هم نشدیم😕 خیلی واقعا شانس میخاد که بدون هیچ هنر وحرفی برا گفتن این مقدار درآمد داشت

این تبلیغاتش به کنار

سایت شرط بندی هم درآمده خودشو داره

جوونا ما هم میرن اونجا پولاشون میدن میره تو جیب اونا

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
واقعا الان چ دردی از مردم دوا میکنه دونستن اینا  هرکیو تو قبر خودش میزارن به خودش ربط داره چقد ...

نصف تاپیکای سایت به درد هیچکس نمیخوره بیشتریا اومدن سرخودشونو گرم کنن

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
تو پیجش زده عکس نمیاد بفرستم

خب کیه که اینهمه پول به اینا میدن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
نمیدونم چراازاونای که میگن به من چه به توچه بدم میادقبل اینکه کسی بگه بگم نوش جونش

چیش نوش جونش😄

سایت شرط بندی نوش جون داره؟🙄

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
اینم مثل بقیه مگه فقط این هرزه س .نصف بیشتر مردم جهان اینجورین. مشکل اینجاست همیشه خودمون ب طرف جزئ ...

نصف مردم دنیا؟ پس چرا حداقل در اطراف خودم خانواده ام  نزدیکانمون نیست همچین آدمی.... 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️