2777
2789
عنوان

بین دوراهی😭😭

67 بازدید | 8 پست

منو دختر عمم رابطمون خیلی باهم خوبع 

ولی‌ جدیدا رفتع سمت خانواده عموم و وقتی پیش اوناس ازمن بد میگه و میخاد خودش پیش اونا خوب باشه و منوبد کنه (اینو خاهرش بهم گف) 

ولی وقتی پیش همیم خیلی خوبع اخلاقش اصلا عوض نشدع 

چند وقت پیشم بردارشو از دست داد و حالش خیلی بد بود الان اگه من رابطمو باهاش قطع کنم دوباره حالش بد میشع چون خیلی وقتا من پیششم باعث میشه فراموش کنه 

ولی انگار جادو شده دقیقا وقتی ک پیش خانواده عمومع اخلاقش صد و هشتاد درجع عوض میشه 

چون خیلیا سعی میکنن من و پسر عمومو بچسبونن بهم و احساس میکنم دحتر عمم حسودیش میشه

ولی اون از پسره بزرگ تره و کاملا مث خواهر برادرن نمیدونم چرا اینجوری میکنع اصلا فازشو درک نمیکنم☹️

شما بگید چیکار کنم ؟ رابطمو باهاش قطع/ کمرنگ کنم یا مث سابق باشم و نادیده بگیرم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای شما باشم کم کم خودم ازش دور می‌کنم و تو جمع های که باشه شرکت نمی‌کنم

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
چنین ادمایی به درد دوستی نمیخورن.کم کم ازش فاصله بگیر و چیزی هم پشش نگو...اهمیتی هم به حرفایی که پ ...

خیلی سخته 

اخه فقط حرف نمیزنه کل اطلاعات خصوصی منو میرع پیش اونا میگه 

اونا هم هی طعنه میزنن 😟