2777
2789

یه کرم شب خوب بهم معرفی کنید؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
سلام خوبید

سلام گلم

ممنون خودت خوبی؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم  ممنون خودت خوبی؟

مرسی عزیزم 

مادر نازنینم ۹ روزه که از بین ما پر کشیده 😔 خال پدرشوهرتون الخمدلله خوبه؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
مرسی عزیزم  مادر نازنینم ۹ روزه که از بین ما پر کشیده 😔 خال پدرشوهرتون الخمدلله خوبه؟

وای عزیزدلم  از ته دلم خیلی برات ناراحت شدم😔😔 خیلی جاخوردم

انشالله خدا بیامرزدش روحش قرین رحمت الهی قرا بگیره🤲🤲🤲

براثر شیمی درمانی فوت کرد؟

پدرشوهرم شکر خدا حالش یه کم خوبه 

ولی حتی آب هم میخوره تومریش گیر میکنه فقط این اذیتش میکنه

ولی ما یه دارو گیاهی تو شهرمون براش گرفتیم خودش میگه خیلی خوبه مری شو بازکرده غذایا آب تو گلوش گیر نمیکنه ولی موهاش داره کم کم میریزه گفتن این دارو کار شیمی درمانی رو میکنه

امیدمون به خداست

عزیزم علایم بیماری مادرت چی بود؟

چطور متوجه بیماریش شدین؟

وای عزیزدلم  از ته دلم خیلی برات ناراحت شدم😔😔 خیلی جاخوردم انشالله خدا بیامرزدش روحش قرین رح ...

ممنونم عزیزم 

نه بر اثر شیمی نبود

دکترش حتی تا روز آخر به ما نگفت مادرتون داره میره و‌ما اصلا آمادگی نداشتیم 

۲ ماه آخر هرچی میخورد گیر می‌کرد و‌بعدش بالا میاورد 

تمام بدنش متاستاز شده بود 

دل درد های عجیب داشت 

بی اشتها شده بود و‌مدام وزن کم می‌کرد 

بی روحیه تر هم شده بود 😔😔 خیلی دلم‌براش تنگ شده بود 

قدر مادرتو اطرافیانتو بدون

من مادرم از دستم رفت 

دلم خیلی هواشو کرده 

راستی علایم اولیه مادرم دل درد و تهوع بود 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

عزیزم دلم تقدیر خداست انشالله خدا به دلت آرامش بده

براش قرآن بخون تا آروم بشی

روح مادر عزیزت انشالله شاد باشه براش فاتحه میخونم🤲🤲

از هر لحاظ باهات احساس همدری میکنم😔😔

چقدر میدونم مرگ سخته خصوصا مادرواقعا روح وروانو درگیر میکنه از خدا میخوام هیچ کس مرگ عزیزاشو نبینه 

من خودم تحمل دوری عزیزامو ندارم

عزیزم شایددکترش به تونگفته به پدرت به برزگترت گفته باشه

ماهم دکتر پدرشوهرم اولش به پسراش گفته بود زنده نمیمونه ولی به کسی نگفتیم 

علایمش یبوست نداشت؟ نمیگفت معدم درد میکنه؟

عزیزم دلم تقدیر خداست انشالله خدا به دلت آرامش بده براش قرآن بخون تا آروم بشی  روح مادر عزیزت ...

نه عزیزم حتی به بابام هم‌چیزی نگفت

چرا گلم معده درد شدید داشت این روزای آخر یبوست نه پلی اسهال داشت

نه عزیزم حتی به بابام هم‌چیزی نگفت چرا گلم معده درد شدید داشت این روزای آخر یبوست نه پلی اسهال داشت

گلم علایم اولیه ش روگفتم؟قبل از بیماریش؟