2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 296 پست
یه ساعت دیر رسیدم😶

فدا سررت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا همشون ۵،۶ سالشونه  میان دست پسر عمومو میگیرن عشقم عشقم میکنن که منی که اومدن با با ...

😂😂😂😂😂😂 منم مهدکودک بودم با یه پسری دوست بودم خیلی بامزه بود با هم بندری میرقصیدیم فقط با اون دوست بودم بعدش یهویی باهاش قهر کردم دیگه باهاش دوست نشدم اینقد التماس میکرد تو رو خدا بیا دوباره باهم دوست بشیم محلش ندادم خدا منو ببخشه هر جا هست حلالم کنه 😂😂

من که دخملم قبلا یبار عکس گذاشته بودما عکس همه چیزامو گذاشتم اتاقم گذاشتم لوازم ارایش گذاشتم صورتمو ...

میدونم دخملی میشناسمت ک😉

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
😂😂😂😂😂😂 منم مهدکودک بودم با یه پسری دوست بودم خیلی بامزه بود با هم بندری میرقصیدیم فقط با اون د ...

اخییییییی😂😂😂😂😂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
نوچ فقط اسمتو چندجا دیدم تو تاپیکا

جدیی یکجا

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
۲۰ سالگی چیه هفته دیگه اسم دختره یادش نمیاد. اینا بچه ان ما هم بچه بودیم 

نه همیشه اینطوری نیست.شده یکی تا ۶،۷ سال یه دختری رو دوست داشته و بعد فراموشش کرده و یه سری ها هم مثل دخترخاله ی من از ۱۶ سالگی عاشق پسر داییش میشه و با هم ازدواج میکنن

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
😂😂😂😂😂بمیری سومی

سومی دیگع چیه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز