2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 296 پست
من قبلا سرچ میکردم سوتی های خنده دار اشتباهی دستم رفت رو نی یعنی زدم سوتی های خنده دار نی دیدم ی ...

جوووون.تو دخملی خوشگلم.منظورم پسرااا اونم تو این سن بود😁😂

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂 چقدر خندیرم یاد پسر عموم افتادم ۹ سالشه ۱۰ تا دوست دختر داره ملیکا و رامینا و سارینا و ...

وای😂😂😂😂

دوست دخترا همه کنار همن  تو ی کوچه؟

😂😂😂

وای من دیگه هنگ شدم🥴🥴🥴🥴🥴

🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خورشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️ 🌺🌺   
جوووون.تو دخملی خوشگلم.منظورم پسرااا اونم تو این سن بود😁😂

من که دخملم قبلا یبار عکس گذاشته بودما عکس همه چیزامو گذاشتم اتاقم گذاشتم لوازم ارایش گذاشتم صورتمو گذاشتم چشممو گذاشتم ناخنمو گذاشتم خلاصه کامل دیدنم بعضیا😂😂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

ببین پسر جون تو جای برادر من به این احساساتت دامن نزن بدبخت میشی یکیو میشناسم همسن تو بود همین احساسات زود گذر و مسخره رو داشت زندگیش نابود شد اون دختر بود ولی با پسره قرار گذاشت پسره هم گولش زد و بهش آسیب زد پس عقلت رو بیار سر جاش دو تا بزن تو گوش خودت سه بار بگو من بچه ام بشین درستو بخون

وای😂😂😂😂 دوست دخترا همه کنار همن  تو ی کوچه؟ 😂😂😂 وای من دیگه هنگ شدم🥴🥴🥴🥴🥴

اره بابا همشون ۵،۶ سالشونه 

میان دست پسر عمومو میگیرن عشقم عشقم میکنن که منی که اومدن با بابام حرف زدن یه جورایی نامزدیم نمیگیم بهم عشقم😐

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

خانوما انقدر بچه رو مسخره نکنین.بالاخره ما هم یه زمانی نوجوون بودیم و این چیزا تو این سن طبیعیه

امین جان این علاقتو تا ۲۰،۲۵ سالگی نگه دار اگه دیدی واقعا دوسش داری برو خواستگاریش.الان خوب نیست تو این سن یه دختر رو امیدوار کنی و بعدا که بزرگ شدی شما اون دخترو فراموش کنی ولی اون دختر هنوز دوستت داشته باشه.

اگه بهش بگی شاید بعدا پشیمون شی و دیگه راه برگشتی وجود نداره هاا.اصلا شاید بعدا که بزرگتر شدی و با ادمای بیشتری روبه رو شدی به یکی از اونا دلتو دادی

من هنوز که هنوزه از نصیحت کردن و شنیدنش بدم میاد و درکت میکنم که حوصله نداری نصیحت هامونو گوش کنی ولی لطفا عاقلانه تصمیم بگیر و کاری نکن که بعدا پشیمون شی.

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
اره بابا همشون ۵،۶ سالشونه  میان دست پسر عمومو میگیرن عشقم عشقم میکنن که منی که اومدن با با ...

😥😥 😥 سن عشق عاشقی  ازدواج داره میاد پایین هااا

😂😂کم کم میرسه به نینی های تو قنداق😂😂😂

🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خورشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️ 🌺🌺   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز