2777
2789
اولش وقتی فهمید تا چندروز خیلی تو خودش بود منم میدیدم حالش بده واقعا پشیمون شده بودم تا حدودی چون وا ...

چه مادر فهمیده ای افرین👌👌

منم یه دختر دارم تصمیم گرفتم بزرگ شد اگه درگیر این چیزا شد باهاش همینطوری برخورد کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنش کم نیست ولی سنش حساسه بنظرم بچسبه به درسش بهتره چون درسش خوبه

والا من ۱۸ ازدواج کردم ۱۹ بار دارم بنظرم خودش تجربه کنه بفهمه بده بهتره الان هرجی بگی تو کتش نمیرع

نبودم ولی مشکلیم ندارم چون تو سن حساسیه میگم . بعد کنکورشون ک مشکلی ندارم

نه گفتم اگه دوست بودی خاطره خودت تعریف کن

حالا هم که نبودی یه خاطره الکی بزن سر هم بگو مثلا خیلی افسردگی گرفتم و اینا و ...

به خودش اشاره نکن،یه خاطره از خودت بگو شاید منصرف شد خودش،اگرم باهات صمیمیه احتمالا خودش میگه منم الان با یه پسر هستم ،اگه گفت بگو نکن خوب نیست

همین دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه😅  

.

هر کار کنی بیخیال نمیشه به جاش باهاش دوست باش و راهنماییش کن فقط حواسش رو جمع کنه بهش بگو من همه جا پشتت هستم و کمکت میکنم ولی تو هم مراقب باش ارتباطت ن فراتر نره و حتی سعی نکن بهش وابسته بشی چون همه دوستی ها به ازدواج ختم نمیشه ولی هرچی تشر بزنی بیشتر ترغیب میشه چه بسا یواشکی دوستی‌های رو قبول میکنه که مخربه  ولی اگه بدونه کسی هست که حواسش بهش هست و درکش میکنه تو همه چیز ازت نظر میگیره واین خیلی خوبه چون تو میتونی از خیلی خطر ها آگاه‌ کنی

چه مادر فهمیده ای افرین👌👌 منم یه دختر دارم تصمیم گرفتم بزرگ شد اگه درگیر این چیزا شد باهاش همینطو ...

مامان من از صدتا دوست بهم نزدیکتره با اینکه سوادی هم نداره هر جی بشه اول اون باخبر میشخ بعد دوستام😂