2777
2789
عنوان

احکام

78 بازدید | 12 پست

خانوما یه سوال

اگه لباسی نجس باشه باهمون نجاست مثلا ادرار داخل لباسشویی شسته بشه

و بعد از اتمام کار و برطرف شدن عین نجاست

یه بار دیگه بالباسشویی شسته بشه پاک میشه؟

یا حتما عین نجاست باید بادست شسته بشه

خداجونم شکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چرا اول لباسهارو اب نمیکشی بعد بندازی تو ماشین من همیشه این کارو میکنم.یااینکه لباس نجس و گره بزنی تا یادت نره من همیشه اینکارو میکنم.اگه ماشین شسته وشما لباسهارو خارج کردید وبا اب دونه دونه لباسهارو شستید بعد اتمام داخل ماشین یا اطرافشون ابکشی کردید نه نجس نیست طاهرفقط مواظب باشید اب لباس که از ماشین خارج میکنید زمین نریزه چون فقط اب داخل ماشین نجسه 

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
اگه‌ندونسته قاطی لباس ها بشه  کل لباسشویی نجس میشه اونوقت چیکار باید کرد

مگه ابکشی نمیشه خب پاک میشه دیگه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

ماشین لباسشویی یک بار با پودر یا مایع میشوره بعد اب تخلیه میشه یک دوردیگه واسه ابکشی اب پر میشه همون اول نجست خارج میشه با اب کشی هم کاملا پاک میشه و بعد هم تخلیه تحت حرارت هم خشک میشه دیگه نجاستی نمیمونه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
ماشین لباسشویی یک بار با پودر یا مایع میشوره بعد اب تخلیه میشه یک دوردیگه واسه ابکشی اب پر میشه همون ...

مطمنی ؟

منم همچین فکری میکردم اما بازم شک دارم

خداجونم شکرت  
مطمنی ؟ منم همچین فکری میکردم اما بازم شک دارم

زنگ بزن دفتر مرجع ولی فکر میکنم همینه چون خیلیا همون روش میشورن لباسای نجس و