2777
2789
عنوان

احکام

81 بازدید | 12 پست

خانوما یه سوال

اگه لباسی نجس باشه باهمون نجاست مثلا ادرار داخل لباسشویی شسته بشه

و بعد از اتمام کار و برطرف شدن عین نجاست

یه بار دیگه بالباسشویی شسته بشه پاک میشه؟

یا حتما عین نجاست باید بادست شسته بشه

خداجونم شکرت  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب چرا اول لباسهارو اب نمیکشی بعد بندازی تو ماشین من همیشه این کارو میکنم.یااینکه لباس نجس و گره بزنی تا یادت نره من همیشه اینکارو میکنم.اگه ماشین شسته وشما لباسهارو خارج کردید وبا اب دونه دونه لباسهارو شستید بعد اتمام داخل ماشین یا اطرافشون ابکشی کردید نه نجس نیست طاهرفقط مواظب باشید اب لباس که از ماشین خارج میکنید زمین نریزه چون فقط اب داخل ماشین نجسه 

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

ماشین لباسشویی یک بار با پودر یا مایع میشوره بعد اب تخلیه میشه یک دوردیگه واسه ابکشی اب پر میشه همون اول نجست خارج میشه با اب کشی هم کاملا پاک میشه و بعد هم تخلیه تحت حرارت هم خشک میشه دیگه نجاستی نمیمونه

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena

ماشین لباسشویی یک بار با پودر یا مایع میشوره بعد اب تخلیه میشه یک دوردیگه واسه ابکشی اب پر میشه همون ...

مطمنی ؟

منم همچین فکری میکردم اما بازم شک دارم

خداجونم شکرت  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز